2Pcs=1Pair Tele Rokav Stiskanje Stiskanje Nog Rokavi Za Vožnjo Footless Stiskanje Pomaga kožna Opornice Varovala Rokavi

Nov izdelek

€7.21

€12.01

-39 %

Na zalogi

Oznake:

crimp kroglice 50 bronasto, betonski mešalnik senzor, kostum klon plastike, kondomi ženski jezik, koaksialni kabel sma 15m, kolegij runo bomber, kul skrite piercings, kostum tomoe cosplay, bibrator hlačke življenje

Material: najlon, spandex, silikona

Barva: črna/modra/rose, rdeča

Velikost M:

Dolžina: 28-30 cm/11-11.8 inch

UP Obod: 26 cm/10palčni

Dol Obod: 16 cm/6.3 palčni

Velikost L:

Dolžina: 28-30 cm/11-11.8 inch

UP Obod: 28 cm/11inch

Dol Obod: 18 cm/7.1 palčni

Velikost XL

Dolžina: 28-30 cm/11-11.8 inch

UP Obod: 31 cm/12

Dol Obod: 21 cm/8.3 palčni

O izdelku:

1. Strokovni Naziv Materiala: Te noge stiskanje rokavi so izdelani iz premije, najlona in elastana kakovosti, dihanje in anti-vonj.To je boljše stiskanje lastnosti za ohranjanje podjetje pritisk na teleta.Prav tako omogoča zraku, da kroži na kožo, hkrati pa omogoča vlage za stenj ven.

2. Lajšanje bolečin in Povečanje Recovery: Če ste že kdaj utrpeli Kolenske Opornice, veste, nelagodje, bolečine, ki jih lahko prinese.Naši tele stiskanje rokavi so progresivno stiskanje, ki zmanjšuje vibracije mišice, kar posledično zmanjšuje mišično utrujenost in razdražljivost, prav tako se lahko uporablja kot predelavi rokav, Izboljšanje krvnega obtoka, pomaga kisika je primanjkovalo mišice obnoviti veliko hitreje kot normalno.

3. Povečanje Uspešnosti: Ogreje vaše noge pred vadbo, to je znano, da je toplo mišicah, je manj verjetno, da bi se poškodovali, hitrejši krvni circulatioin in dodatno podporo, da naše noge stiskanje nogavice zagotavlja bo okrepila svoje športne dejavnosti.

4. Non-Slip Design - Dvojno non-slip silikonski trakovi design ohranja naramnicami ostanejo na vašem tele; ne skrbi, potenje lahko povzroči naramnicami, da sodijo med vadbo.

5. Primerna za Vse Športe: Ti shin opornica stiskanje rokavi pomoči v blaži kožna opornice, preprečevanje tele krči, ščiti noge pred manjšimi praskami & udarci.A mora imeti za športne aktivnosti, ki vključujejo veliko količino stresa na tele, kot so: Maraton, Hoja, Tek, Tek, Pohodništvo, Fitnes Fitnes Usposabljanja, Košarka, Kolesarjenje, Uteži in še več.

Glavne prednosti:

-Zmanjšuje Tlak Varstvo Potenje Dihanje

-Izboljša Mišično Vzdržljivost

-Preprečevanje Tele Zadebelitev

-Pomožne Mišice Sile

-Spodbuja cirkulacijo in pomaga hitreje opomoremo

-Ščiti pred manjšimi ali rock praskami, udarci

Ni važno, če ste tekač, medicinska sestra, noseči, ali samo začutite noge bolečine, naše noge stiskanje nogavice je samo tisto, kar potrebujete!

Naši tele stiskanje rokavi zagotavljajo močnejši stisljivosti, ki izboljšuje prekrvavitev, zmanjšuje mišične vibracije, ki pogosto povzročajo boleče mišice ali Krčne Žile.

Prav tako vam več energije za večjo vzdržljivost in boljšo zmogljivost za hojo, tek, pohodništvo, kolesarjenje ali igre z žogo.

Package:

2Pcs=1Pair * Stiskanje Tele Rokavi

Dropshipping Da,
Blagovna Znamka Tcare
Poreklo CN(Izvora)
Učinek Kosti Za Nego
Material Kompozitni Material
Številka Modela A01588

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni