Kovinski Očesa Žice Polica Viseče Mape Poštnih Dokumentov, Organizator Časopis azine Polica Stenske Police

Nov izdelek

€13.06

€15.55

-16 %

Na zalogi

Oznake:

široko shranjevanje police, žice organizator imdustrial, stojala organizator, krog za čevlje police, kovinsko steno hamsa, polica stenska, očesa kovinsko steno mreža, vrata kovinsko stojalo, kovinski shelv, shelv

Ta pametna, trendy in super funkcionalne zid sistem deluje v katerem koli prostoru doma.Konfiguriranje komponente, ki najbolje ustreza vašim potrebam, od organiziranje pošte za shranjevanje azines in datoteke, mape.S preprosto, osnovno montažo, trdno konstrukcijo in visoko kakovostnih materialov, bi to lahka izbira.Priročna oznaka plošča vam omogoča, da označite, kaj je shranjeno v košarici.

Wall-mounted Design: Z wall-mounted design, datoteke imetnik je enostavno visi in ne zasedajo prostora.Viseči nosilec funkcije močno skladiščenje, močno lepilo in super obremenjena z do 5 KG.

Udoben in Stabilen: knjižno polico, je zasnovan z visi odpiranje, ki omogoča polico bolj udoben, stabilen, lepa in praktična, ko je visel na steni.To lahko dajejo v azines in knjig, zato je najboljša izbira za pisarno in dom.

Odlična Varjenje: varjenje prostora, ki je zavarovano z odlično varjenja, ki je preprosta in votla, v modi in lepa.Železa materiala, ki se ne boji vlage in je ni enostavno daed.

barva: Bela/Črna

Specifikacije:

Ime: Kovanega Železa azine Rack

Material:kovina

Postopek: ročno varjenje

Velikost: približno 35*8*27 cm

Neto teža: približno 0,5 kg

Vsebina Paketa:

1*Rack azine

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrsta Shranjevanje Imetniki & Stojala
Neto Teža Približno 0,5 kg
Uporablja Prostor kopalnica
Št. od Stopnje Enotni
Številka Modela Shranjevanje Rack
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo
Razvrstitev Non-zložljivo Stojalo
Material Kovine
Uporaba Manjše izdelke
Funkcija Na zalogi
Vrsto Namestitve Stenske Tip
Velikost about 35*8*27cm
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni