Prenosni Mini GPS Tracker TK921 s Kartice SIM Baby Glas Monitor Lokator SOS Realnem času Bujenja Otroci Otroci Nepremočljiva Brezplačno Aplikacijo

Nov izdelek

€31.53

€45.03

-29 %

Na zalogi

Oznake:

prenosni gps tracker kartice, gp tracker, traker, mini gps lokator mini, kartica sim tracker, avto gps tracker s kartice, tracker vehicl, e sims, gps tracker zaslona, mini tracker

Vrste Obvestilo

To je TK921 s Kartice SIM prodaja skupaj.Vendar ta KARTICA je kartica nove kartice,jo morate napolniti, preden jo uporabite.Za več informacij o kartici SIM, morate kliknite na povezavo in preberite varnostni ukrepi previdno.

Zakaj smo se prodajajo TK921 in kartica SIM skupaj?

Da bi izboljšali udobje za stranke, da uporabite TK921. Pogoste težave, s katerimi se srečujejo stranke: 1.Napačna kartica SIM je izbran, zaradi česar naprava neuporaben; 2.Ne poznajo nastavitev APN, ki naredi napravo ne more iti na spletu; 3.Vašo lokalno SIM kartico za prenos podatkov je še posebej drago, ki povzroča, da bi porabili veliko denarja vsak mesec; 4.SIM-kartic so združljivi z različnih omrežij.Včasih stranke je treba kupiti novo kartico SIM naprave.Torej,naša kartice SIM lahko rešiti vseh težav zgoraj.Zaslužiš si ga.

Super Mini Velikosti

Naprava je zelo majhna in zelo enostavno skriti.

Sledenje v realnem času

Mi lahko najdem oddaljene cilje prek SMS-sporočila, aplikacije in spletne strani; 3 načini za sledenje: GPS / wifi / LBS /, določanja položaja GPS podporo.

O omrežju

GSM frekvenčni razpon: 850/900/1800/1900 MHz ; Ta naprava se lahko uporablja v vaši državi, z izjemo teh državah: ZDA, Avstralija, Nova Zelandija, Koreja, Japonska, Kanada, Singapur, Kitajska Tajvan.

Poslušanje govornih

Mi pošljite sporočilo sms: monitor123456, in potem je naša naprava bo začela listening način.

Nastavite geofence

Ta funkcija se lahko uporablja za šole, družine, in če je ta naprava je uvrščena v naših otrok, šolske torbe, ki jih uporabljamo v šoli kot regiji za spremljanje dejavnosti otrok.

Vibracije signalov

Če prejmemo vibracije alarmnih sporočil, poslanih z naprave, potem pa še, kaj se zgodi, da naš otrok, moramo rešiti ta čas!

Hitrosti Opozorilo

Ta funkcija je primerna predvsem za avto (kot je šola, avto).Ko vozilo preseže hitrost, smo lahko dobili informacije o signala na čas.

SOS alarm

Pritisnite in držite gumb za Gumb za 3 sekunde , Naš admin boste prejeli opozorilo.V tem času, bomo vedeli, lokacijo in napravo, naj bi pomagal naši otroci na čas!

IP65 Vodotesen

Ne skrbite, če je enota poškodovana, je, ko se otrok igra zunaj.

O Baterije

Čas pripravljenosti: 7 dni ; Čas delovanja: 12 ur (Za varčevanje z energijo, lahko omogočite načinu spanja).

Nizka Poraba Alarm

Ko smo prejeli to sporočilo, moramo polniti napravo na čas.

Uporaba

Avto / šola / vrečko žep / tabela spodaj / denarnice / tovornjak.

Način uporabe

1. Vstavite kartico sim; 2. Pritisnite gumb za vklop dvakrat, naprava se bo zagnal; 3. Modre in rumene luči utripa hkrati, kar pomeni, da ima naprava gps in GSM signali.

Platforma in mobilna aplikacija

Življenjska doba brezplačno Spletna Stran: Www.mytkstar.net Mobilna aplikacija: scan QR kodo na sliko in prenesite mobilno aplikacijo.Prijava z ID-ja naprave (nad naprave nalepka) številko in geslo; (originalno geslo: 123456. Lahko ga spremenite).

Blagovna Znamka AUTOPMALL
GSM Band 850/900/1800/1900Mhz
Funkcija 2 Zgodovina poti za predvajanje/vibracijski alarm/SOS
Gps Modul Da,
polnjenje vhodnih DC 5V--1.0 A
Velikost Zaslona Pod 2 Cm
Natančnost GPS 5m
funkcija 3 Prekoračitev hitrosti alarm/Low battery alarm (alarm
Napetost 12V
Vrsta GPS GPS Tracker
Teža 23 g
Postavka Velikost 47mm x 24 mm x 17 mm
Funkcija 1 Realtime sledenje/Glas monitor/Geo-ograjo
Življenjska Doba Baterije 10 Do 19 Ure
Ime Modela TK921
Out Power W
Čas Pripravljenosti 7 Dni
GPS Občutljivost -159dBm
Omrežja 2G GSM/GPRS
Posebne Funkcije Nepremočljiva

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni