PU Usnje Noseče Ženske Dokolenke Jeseni, Pozimi Toplo Hlače Za Femme Enceint Plus Tankega Žameta, Visoko Nastavljiv Pas

Nov izdelek

€11.34

Na zalogi

Oznake:

usnjene hlače ženske, tanko camo hlače moški, usnje prikrivanje hlace moški, tanko usnjene hlače, ultra tanke hlače moški, hlače dolge noge moški, fit trenirko, tanko usnje, usnjeni copati moški, usnje mat hlače za ženske, nazaj odprt usnjene hlače moški

PU usnje noseče ženske dokolenke jeseni in pozimi toplo hlače

Prosimo, upoštevajte, da zaradi luči in zaslon, jih mora biti sposoben sprejeti rahlo kromatične nepravilnostim.

Prosimo, upoštevajte,: Prosimo, obrnite se na vašega otroka dejansko višino in težo pred nakupom/naročanje.Priporočamo, da izberete večjo velikost (dojenček hitro raste), hvala.

Glede na priročnik za meritve, je 2-3% razlike.

Prosimo vas, da preverite merilnik skrbno pred nakupom izdelka.

1 palec = 2.54 cm

Nasveti

Ladja: A. Elementov, bo prispejo v roku 15 do 45 delovnih dni po povzetju, glede na vašo državo/prevoz razdaljo in počitnice logistiko.Lahko nanašajo na predvideni čas dobave na spletni strani.

B. Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvoznih dajatev.

Vrnitev: Zahvaljujemo se vam za vaše naročilo.Če je vaš paket ni prispel, za dolgo časa, prosim, ne skrbi, nas lahko kontaktirate čim prej.Pomagala vam bom najti paket namesto odpiranja spora, ker je res boli nas.Če je res izgubil, ne skrbite, vam bomo povračilo denarja, torej ne morete izgubiti ničesar.Obravnavamo vsaka stranka z oskrbo, ki bi kupci zadovoljni in uživajo nakupovanje in zabavo.

Povratne informacije: Hvala vam za izbiro naši trgovini, se bomo potrudili, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, vas prosimo, da nas 5 star ocene.

Spol ŽENSKE
Številka Modela M/L/XL/XXL
Dekoracijo NOBEN
Fit Tip Skinny
Vrsta Tkanine Pleteno
Barvni Slog Naravne Barve
Material Spandex
Ime Oddelka Porodniški

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni