1/4",3/8",1/2" Ragljo Ročaj Ključa Hitro CR-V Univerzalno Vtičnico, Moment Ključi 72 Zob Raglja Ključ Auto Orodja za Popravilo

Nov izdelek

€9.91

€11.25

-11 %

Na zalogi

Oznake:

nastavite ključ, nastavite vtičnico ključa, raglja ključ, nastavite vtičnico, mojstra ročna orodja, nasadni ključ z ragljo, za izdelavo ključev dolgo, hazet ključ moment, akumulatorski ratchet, DT Swiss

1/4",3/8",1/2" Ragljo Ročaj Ključa Hitro CR-V Univerzalno Vtičnico, Moment Ključi 72 Zob Raglja Ključ Auto Orodja za Popravilo

Velikost:1/4", 3/8", 1/2"

Skupna dolžina:150 mm(1/4"), 215mm(3/8"), 255mm(1/2")

Material:Krom vanadij jekla

Paket Je Vključeno:

1pcs*nasadni Ključ z Ragljo(ne 1 set)

O Ladijski:

1. Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. Po plačilu, izdelki bodo poslani v 2-5 dni(se Bo razširila na vikendih in praznikih).

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v Carinjenje Čas v posameznih državah.

5. Dostava bodo po vsem svetu prek Orgon.si Standardna Dostava/ePacket/China Post Registriranih Air Mail/Fedex/DHL/EMS in tako naprej.

6. Če še niste prejeli izdelek v roku 50 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej.

7. Kupci, ki so odgovorni za vse dodatne Carinske Pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

O Vrnitvi & Vračilo

1. Trudimo se, da služijo naši kupci.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.

2. Če so elementi, ki so v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

3. Moral bi se prepričajte, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, kupci bodo odgovorni za takšne škode ali izgube.

4. Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, pošljite nam dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.Obravnavali smo jih takoj, ko bomo prejeli elemente.

5. Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim, sprejmite jih in stik z nami prvič.Mi bo potrditev, in smo lahko ponovno pošlji novo.

O Povratnih Informacij:

1. Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja razvoj.

2. Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 ZVEZDIC.

3. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, stik z nami prvič, in bomo dobili nazaj, če vam prej.P najema d o pustite Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč.

4. Povratna informacija je naše življenje, preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.

5. Bomo počutili dolžan in ne naši moči, da reši vsak problem in vam z našo najboljšo storitev.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Pišite Nam:

1. Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate.

2. Če boste potrebovali, da bi več predmetov, všeč nam prvi.Nudimo vam nekaj popust.

Prosimo, Upoštevajte,:

1. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za Carine.

2. Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki(Če sploh).

3. Če ste ruski kupec, prosimo, da izpolnite vaše polno ime.Ali mu poslati sporočilo, da nas obvestite.

Velikost 1/4", 3/8", 1/2"
Značilnosti non-slip
Blagovna Znamka LUWEI
Material Krom-vanadij Jekla
Vrsta Ratchet Ročaj Ključa
Številka Modela BS008

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni