3pcs/Šivalni set Orodja Majhna Plastična Krivulja Ravnila za Risanje Meri Vladar Ukrep za Šivanje Dressmaking Vzorec Design DIY Oblačila

Nov izdelek

€5.40

€7.72

-30 %

Na zalogi

Oznake:

prym šivalne igle, fendi ženske, vladar šola, slinger šivalni stroj dodatki, industriel šivalni stroj, mozaik pravilo, mozaik set, afriške navzkrižno šiv, pence šivanju vzorcev, tie vzorec

2pcs Šivanje Orodja Majhna Plastična Krivulja Ravnila za Risanje Meri Vladar Ukrep za Šivanje Dressmaking Vzorec Design DIY Obleka +Izdelan iz plastičnega materiala, dobra žilavost, jasen in trajen. +Vrstica podrobno in jasno, visoka natančnost, je idealno orodje za ročno rezanje, plošča za izdelavo. +Multi-slog in Široko uporablja, ni enostavno nositi ven in ukrep jasno po svoje potrebe. +Multi-funkcijo krivulja vladar,prosojni barvi, vgrajene v obsegu,ki je primerna za vse šivanje ali ročno obrt. +Pogosto uporablja za risanje, rezanje, plošča in drugih oblačil, načrtovanje za študente, oblikovalci, vzorec kavo in po meri, lahko izberete, ta vladar določa, da DIY.

1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 2.Naše blaga so zelo ustrezno, prosim, vedite, nakup. 3.Nekatera merjenja so lahko 1-5% razlika z dejansko. 4.Barve razlika obstaja med sliko, kot je dejansko.

1.Prosimo, poskrbite, da se vaše informacije za dostavo pravilna, preden boste potrdili naročilo. 2. če se boste odločili za nakup ,prosimo, bodite vaše naročilo pravočasno. 3.Po plačilu oz. dostavi,še vedno boste lahko uživali veliko poprodajnih storitev 4.Nalogi, obdelani pravočasno po potrditvi plačila. 5. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga. 6.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz. 7.Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim,Prosim stik z nami vnaprej in mi vam bo zagotovila zadovoljivo rešitev.

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Orgon.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

1.Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.zato,vaše mnenje je zelo pomembno, da nam,pls pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev. 2.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, boste morda morali,in poskusite svoje najboljše, da odpravite težave.

3442227309420257 D&D Šivanje 01 US $ 3.64 /kos US $ 4.98 /kos US $ 2.45 /kos US $ 3.55 /paket US $ 4.99 /kos US $ 4.70 /kos US $ 4.99 /kos US $ 4.26 /kos

Pakiranje 3pcs/paket
Vrsta Debelo No
Funkcija super mehka
Blagovna Znamka D&D
Funkcija 1 Risanje Predloge
Uporaba Navzkrižno Stitch
Ime Izdelka Krivulja Vladar
Vrsta vladar
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Nastavite Vrsto Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni