Hi-Tie Velikih Luksuznih Vijolično Hanky zapestne gumbe, Nastavite Svilenih Modnih Mens Vezi Z Dodatki Verige Vezi za Moške Klasičnih Poslovnih

Nov izdelek

€5.15

€7.36

-30 %

Na zalogi

Oznake:

Kravato, navzkrižno black vratu verige moški, fancy vratu verige moški, srebrno verigo širokim vratom moški, debele verige vratu moški, črnega jekla vratu verige moški, kravatni rumena, ogromen mens vratu verige, črne skinny kravato, 8 cm

Kravato ste ga prejeli, lahko so gubam povzroči dolgo mednarodni ladijski promet proces, brez polje zaščito.Ampak prosim, ne skrbite.Te gube se lahko odstrani zelo enostavno uporabo parni likalnik nizke temperature z mokro brisačo nad kravato.

Tehnični Podatki

Stanje: Novo Blagovno Znamko Z Oznakami

Material: 100% žakarske tkanine iz Svile

Velikost: 59.06"(150 cm) v dolžino in 3.35"(8,5 cm) Širina v

Pogoj: Dnevna svetloba svetilke (Posneti material predmeta kot)

Pakiranje: Zaščitne in Enostavno Pakiranje

Oblikovalec: Italijanski

Poreklo: ShengZhou.Kitajska Kromatične aberacije, Ker Tkanine rezanje v različnih položajih.v manšetni vzorec, ki je morda drugačno od postavka opis na Orgon.si, vendar so še vedno ujemajo.če ste um, prosim, ne nakup!

Problem aberacije: za prikaz učinkov blaga, naše blago, so vse ustrelil pod fotografijo svetilke, ki je nižja aberacije ravni v najmanjšo vrednost.Vendar, ker se resolucija razmerja različnih displayers razlikujejo, obstoj minuto aberacija je neizogibno.Nobeden on-line prodajalec lahko rešili ta problem.Če ste zlasti o aberacije, prosimo, bodite previdni, ko se odločate za nakup blaga ali se obrnite na našo customer strežnik!

Plačilo DEPOZITNI je le tako bomo lahko prejemajo plačila.Plačate lahko preko

1. Vaš denar bo hrani platformo, dokler ga ne potrdi prejema blaga, in samo po tem, da je denar, ki se bodo sprostila, da prodajalec.Ste zaščiteni 100% varno!!

2. Smo poslali svoje predmete glede na DEPOZITNI Plačilo Naslov, Prosimo poskrbite, da bo vaš DEPOZITNI Plačilo Naslov pravilen.Naslov, Tel. Številko, ki bodo dobrodošli v ladijski promet.Nimamo nobene odgovornosti za napačen naslov!!

3. Za davčne dajatve, kupec mora plačati sami!!

Dostava 1. Mi ladje po vsem svetu.Izključuje Dostava v Italijo...Mi bo običajno ladja v roku 1-2 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.(razen praznikov), "1-2 dneh," je deliti čas ni čas prihoda, prosim, ne bi narobe razumeli.Pred plačilom, morate poskrbite, da bo vaša plačila, naslov za dostavo pravilen.Običajno pošljemo čim prej, vendar ne moremo obljubiti dejanski datum, ki ga lahko prejme zaradi razlikujejo hitrost in politike, lokalne navade ( od pošiljke, ki so narejene s strani tretjih oseb) .

2. Kot vsi vemo, da Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopki, kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaje itd., to bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Cenim za vaše razumevanje na ta neobvladljivi zadevo.Strogo carinsko območje :Italija, Nemčija, Avstrija, Kanada, Brazilija, Argentina, Rusija......

3. Hitre dostave(hitre dostave), EMS, je privzeti način dostave.Če jih želite uporabljati, FedEx, DHL ali, morate stopiti v stik z mano, da preverite, ali je vaš naslov, ki je oddaljena območja ali ne, in preverite, ali je Glasnost teža je težji od njegove dejanske teže, ker za oddaljeno območje naslov ali Glasnost teža je težji, boste morali plačati dodatne pristojbine..Če želite, mednarodno Express delovno mesto, prosim, obrnite na nas.Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Zato, ker je tranzitni čas je močno odvisna in ki jih Poštnih Storitev (razen ob vikendih in praznikih)

Politika vračanja Bomo potrudili, da storitev za naše stranke, najboljše, da bomo lahko!!

1. Sprejemamo postavka vrne iz kakršnih koli razlogov (kot vam ni všeč, je ne pričakuje), Pa kupec, ki bo odgovorna za vrnitev, ladijski promet pristojbina, in element, ki bi je ne poškodovan ali spremenite, se lahko vrnete nazaj celoten paket z oznakami skupaj.ker ne želimo, da bi spor s kupcem.

2. 15-dnevno garancijo od dostavljeno datum.Prosimo, da pošljete fotografijo predmeta škodo območja preko e-pošti, če to ni človek, škodo ali telesne poškodbe, smo nadomestili z novo, ali Bomo povračilo v 100% denar!Bomo povračilo plačila preko Depozitni, predmet, naj se vrne v prvotno stanje.

Povratne informacije Nič manj kot 5 zvezdic na naši Podrobne Ocene prodajalcev vpliva na naš ugled v Orgon.si.Če menite, smo si zaslužijo manj kot 5 zvezdic za karkoli, vas prosimo, da nam vedeti, preden boste pustite vaše povratne informacije, da bomo lahko naslov za vašo skrb. (Negativni ali Nevtralni Povratne informacije ne more rešiti vsak problem).

Vaše Popolno Zadovoljstvo in naš ugled je naša prioriteta! "Pozitivni Feedback" in "5 zvezd" je vedno spodbuja in zelo cenjeno.Če pustite nas Pozitivno Povratno informacijo, jo bomo nemudoma zagotoviti enake.Negativne ali Nevtralne Povratne informacije so zelo razočarani.

Slog Moda
Ime Oddelka Za odrasle
Material SVILA
Dolžina 59.06''(150cm)
Priloge Kravatni+Žep Kvadratnih+zapestne gumbe, Nastavite corbatas par hombre
Vzorec Tipa Kariran
Blagovna Znamka Hi-Kravato
Mens Darilo Božično Darilo Za Rojstni Dan
Spol MOŠKI
kraj izvora Kitajska
Številka Modela C-3161
Vezi Tip Vratu Kravato Niz
Širina 3.35''(8.5cm)
Debelo Na voljo
Postavka Vrsta Vezi
Drugi Vzorec Paisley,Cvetlični, Kariran,Navaden,Trdna Prugasta Svile Vezi za Moške
barve Rdeča,Zelena,Modra,Roza,Zlata, Moda Vezi za Moške corbatas par hombre
Tkanine Visoko Kakovostne Svile Tkanine Žakarske Tkanine Znamke Kravato
Velikost One Size

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni