HDY Haoduoyi Jopico Nastavite Sije Na Obeh Straneh Žep, za Primestne Sequins Jopič Dolg Rokav Srebrnimi Bleščicami Žensk Jeseni Obleko

Nov izdelek

€17.36

€28.94

-40 %

Na zalogi

Oznake:

jopič komplet ženske, motor hdi, brezrokavnik ženske blazerji, ženska zaviti jopič, obleko haoduoyi, cvetlični jakna ženske, razred plašč, tweed ženska, cha tweed jopič, črna pantsuit

V ime izdelka Ulične, Zavoj navzdol ovratnik, Jopico obleke

Brank Ime HDY haoduoyi Oblačila Dolžina REDNO velikost S M L XL XXL Material Poliester Barva Vijolična, črna, srebrna, zlata Slog Priložnostne Rokav Dolžina (cm) Full Dekor Sequined Opomba To je pravi foto pokazati.

Plačilo Pregled 1. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 20 dneh po oddaji naročila.O dostavi 1. Pošiljka bo poslana v najkrajšem možnem času po plačilu, Letalom bo trajalo približno 20-45 dneh, nekatere parcele bo 20-60 dni, EMS (7-15 dni), 2. Praviloma najbolj naročila se obdelujejo v roku 2-7 delovnih dni.Vendar dostave zamude se lahko izvede, kot je naš shranjevanje sprememb, vsak trenutek. 3. Mednarodna Dostava traja dolgo časa, prosimo, bodite potrpežljivi, smo se bodo zaprli tudi, da skrbijo za najnovejše dinamične informacije, paket lahko po nesreči poškodovan, vključno s prilagajanjem In tudi po izgubo, prosimo za razumevanje!Če niste prejeli na parceli, ali je paket poškodovan, ali imate proizvode z napako, prosimo, da nas je nekaj fotografij, kot dokaz, Če je tako, vam bomo poslali nov izdelek.Vse zahteve, prosimo, povejte nam, preden pošlje paket, ker se po pošiljanju paketa ne moremo spremeniti ničesar!O povratne informacije Vaše mnenje je zelo pomembno za razvoj podjetništva, in če ste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, prosimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije.Hvala!

Če niste zadovoljni s tem, se obrnite na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in prepričajo.Najlepša hvala!

Dekor
Hooded No
Številka Modela FBA142308763
Zapiranje Tip NOBEN
Postavka Vrsta Blazerji
Ovratnik Zarezo
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
Rokav Dolžina(cm) Polno
Material Spandex
Oblačila Dolžina Redni
Slog Ulične
Dekoracijo Žepi
Blagovna Znamka Haoduoyi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni