Plavajoče Brez skritih Biserov - Jumbo/Assorted Velikosti Vaza Okraski Vključuje Pregledno Vode, Geli za Plavajoče Vaza biser

Nov izdelek

€6.24

€6.57

-5 %

Na zalogi

Oznake:

velikonočni dekor, zlata vaza, 3 velikonočni okraski, dekor vaza, nordijska vaza, garland biser, dekoracijo vaza za nadaljnjo prodajo, , tin dekorativne vaze, srebrna zlata vaze, vaza okrasite dom

Plavajoče Brez skritih Biserov - Jumbo/Assorted Velikosti Vaza Okraski Vključuje Pregledno Vode, Geli za Plavajoče Vaza biser

Vključuje 30 mm x 4PCs, 20 MM x 6 Kosov, 14 MM x 30 Kosov, Jelly kroglice 10Gram x 2 (naredi 1 galono (16 merilne skodelice) na Pregleden Vode, Geli za oblikovanje plavajoče videz za vaš vaze. )

Ne luknjo na pearl za eleganten videz.Voda kroglice gel bo zagotovil daj biser čarobni plavajoči učinek.

Popolna uporaba za vse prireditve, poroke in zabave dekoracijo.

Navodila:

1. Kraj paket pregleden vode, geli v veliko skledo, pokrijemo z vsaj eno galono vode.Dovolite, 10 ur za kroglice, da se popolnoma hidrirani.Odcedimo jelly kroglice in kako je pripravljen za nas.

2. Začnite s plastjo prozornega jelly kroglice na dnu vazo.Dodajte nekaj biserov na vrhu kroglice.Naprej in ponovite, če želite dodati več žele plasti in nekaj biseri, dokler se ne vaza je skoraj poln.

3. Počasi dodajte ustekleničeno ali destilirane vode, dokler ne doseže, da se v roku 1" na vrhu jelly kroglice plast.Boste videli, da je jasno jelly so zdaj skoraj neviden in narediti biseri "float".

4. POZOR: v Celoti prekriva zgornji plasti kroglic z vodo omogoča kroglice za premikanje, in biseri lahko potopi.Vse ujete zračni mehurčki izginejo v nekaj urah.

5. Če zaslona je stalna, tesno pokrijemo s kosom plastike zaviti obrezana, da ustreza odpiranje, sicer biseri bodo začeli dehydrate, in potrebne vode vsakih nekaj tednov.Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in temperaturi nad 90 stopinj, ker lahko to odobri, jelly kroglice.

Velikost D
Barve
Številka Modela GBEAD-001
Material Plastični
vzorec NOBEN
Priložnosti velikonočni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni