HKCYSEA KD#52 KD JMD VVDI Daljinsko Nerezane Prazno Kovinsko Rezilo Tip 52# HU133R HU87 za Suzuki Swift Daljinsko Avto Ključ za Daljinsko Zamenjava

Nov izdelek

€3.94

€4.92

-19 %

Na zalogi

Oznake:

ključ mini kd, ključ suzuki, mini kd sodobne, lishi, ključ lupini suzuki, ključ suzuki swift, lishi locksmith orodje, HU92, daljinsko mini kd, mini kd 1

HKCYSEA KD#52 KD Daljinsko Nerezane Prazno Kovinsko Rezilo Tip 52# HU133R HU87

za Suzuki Swift Daljinsko Avto Ključ za Daljinsko Nadomestno Rezilo

Obvestilo:

Zaradi nove politike Brazilije, vse parcele, ki pošlje v Braziliji, je potrebno plačati tarifni 3,5 AMERIŠKIH dolarjev, upam, da je vsak kupec, ki ve, je to, da bi se izognili parceli se vrne, hvala vam!

KD#52 KD Daljinsko Nerezane Prazno Kovinsko Rezilo Značilnosti: Visoka kakovost

Pogoj: 100% Čisto Nov

Originalni velikosti

Zagotoviti debelo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če ta element v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja.Tako NE BOMO VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš PAD#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec odstopi od transakcijo Ali express.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna, smo zahtevo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Kakovost Dobro
Poreklo CN(Izvora)
Proizvajalec Številka Dela KD#52
Vrsta Materiala Kovine
Izmenjave Številka Dela Tipko Rezilo za KD Daljavo
Dostava Hitro in Varno
Drugi Del Število Tipko Rezilo
Prilagajanje Da,
R/C Funkcija brez
Blagovna Znamka HKCYSEA
Država/Regija Avto Proizvodnji Kitajska
Poprodajne Storitve Kontaktirajte nas, če potrebujete pomoč

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni