MEROL Popolnoma avtomatski kavni pralni dodatki Vakuumsko dvojno iz nerjavečega jekla mleka tank Frother Jura aparat za kavo, Mleko Ventil

Nov izdelek

€10.69

Na zalogi

Oznake:

kaplja aparat za kavo, milker, aparat za tablični računalnik, električni espresso, medeno kavarna stroj, aparat za kavo ventil, kava nespresso, aparat za kavo tank, kava machin, kava avtomat za kavo

silikonske cevi

v Merol Lahko Mleko & Silikonska Cev, lahko tudi v kombinaciji z nadaljnjim

Frothers Jura blagovne Znamke pralni:

Plačilo: Za prodajo na drobno, Prosimo, uporabite Alipay Račun za nakup; Za tiste, ki je na debelo,lahko sporočilo nas pred nakupom.Sprejemamo western union, T/T in tako naprej .

Dostava: Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem Pošti, po Kitajski Post.Element, ki bodo poslali na vaš naslov, ki je naveden na Orgon.si.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in zip koda pravilna.Jo bodo opazili s številko za sledenje ko shippment je bilo poslano.

Dobavni rok: Vse elemente, ki bo odposlano 1-2 dni po plačilu se zbrišejo.Ladje, ki jih druge hiter način(Na primer:EMS,DHL),je bolj hitro in mor varno.to traja 4-7 dni za pošiljko prihoda.Kupec treba plačati del tovora.

Kupci " informacije: Smo poskušali naše najboljše, da zagotovi najbolj zanesljiv,affortable način dostave storitve za vas.Ampak včasih mednarodnih dostave je odvisen od nosilnega podjetja in loal carin ali dajatev,zato ne moremo sprejeti odgovornosti za morebitne, po Meri zamude ali davka.Če ne prejmete vaš element na čas, se,prosimo, obrnite na nas za dodatno pomoč takoj.Hvala za vaše razumevanje.

Politika vračanja: Če niste zadovoljni z nakupom, iz kateregakoli razloga, nam to sporočite.Bomo zamenjajte element ali vam vračilo takoj.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Tovorni promet za pošiljanje nazaj in ponovno pošlji bi morala biti plača kupec.

Vljudno prosim navedite vaše potrditve tukaj na naši trgovini, ko prejmemo vaše element,poskrbite, da bo vaše plačilo je mogoče vnesti na naš račun na čas.Dobrodošli, da sledite naši trgovini in shranite našo spletno stran, nenehno.Mi smo z vašo cenjeno podporo iskreno.Hvala!

Funkcija ESPRESSO
Napetost (V) 0V
Certificiranje CCC
Zmogljivost (Pokal) 5 skodelic
Številka Modela MEROL
Vrsta Kapljično, Aparat Za Kavo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka HQT KAVE
Moč (W) 0W
Material Ohišja Nerjaveče Jeklo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni