Akril/PMMA 2-sided (obojestransko), Močen Bleščeče Liste 3,0 mm, za Jewelries, Obrti, Umetniških Del, Dekoracijo - Bela (CG2210H)

Nov izdelek

€57.50

Na zalogi

Oznake:

akrilna crystal listi bleščice, corian akril stanja, bleščice akril stanja, predal akril bleščice, frost akril stanja, acetat akril stanja, mat bela akril stanja, mirrorized akril stanja, keychains akril bleščice, belo neprosojno akril stanja

- Izdelek: 2-Stransko Močen Bleščeče Stanja - Material: Akril/PMMA - Proizvodni Tip: Ohišje - Barva: Bela - Tolerance: +/-0.2 mm, debelina, +/-2.0 mm, dolžina in širina - Površinska zaščita: Obe strani sijajni - Zaščita: Maskiranje na obeh straneh s PE folije - Rezanje Tehnike: Laser, CNC usmerjevalnik, nakit videl, namizna žaga

*Prosimo, pomnite, da je seznam za eno barvo, 2-sided (obojestransko), Močen Bleščeče stanja.Za mešane barve listov v vrstnem redu prosimo, da se premaknete na:

i-Materiali® Akril Bleščeče listi so na voljo v številnih trdna in skoraj neomejeno meri meša, barvna formulations.By kombinacijo po meri, barvi akril kot osnovna barva skupaj z določeno mešanico Bleščice, oblikovalci lahko ustvariti zanimive nove vizualne učinke.Bleščice različnih oblik in velikosti, kot tudi nove holografski in mavrična bleščice dodaj na neskončno število možnosti za oblikovalce.

Pomembno!

Prosimo treba opozoriti, upogibanje težave ni mogoče povsem odpraviti 2-sided (obojestransko), Močen Bleščeče liste.Preostale moči skozi liste, ko proizvodnja ni enakomerno porazdeljen, saj je močen, mešanice so odlagajo le na eni strani listov.Nakup z nego.

- Prosimo, upoštevajte, da stanja izdelkov smo ravnanje so vse narejene ROČNO.Velikosti, debelin in barv zastopanje, ki so predmet predelovalnih dejavnostih variance, in morda ne bo točna.Prav tako pazite, da zaslona nastavitve se lahko razlikujejo od računalnika do računalnika in izkrivljajo dejansko barve.

- Elemente, ki se prodajajo na "kot je", prosimo, vprašati vsa vprašanja pred nakupom, da se prepreči pridobivanje predmetov, ki jih niso zadovoljni s.

- Smo samo ladjo za potrdila, naslov, ki ga Orgon.si.Preden boste plačali, vas prosimo, da preverite, ali je vaš naslov, ki je registriran v Orgon.si tekme naslov, ki nam jih želite ladje.

- Listni izdelkov večinoma treba rezani v določene velikosti in bo dobil pripravljen za odpremo 3~5 dni po prejemu plačila (razen sobota, nedelja in Praznik).Paketi bodo prepeljale za mednarodne Poslovne Express storitve (FedEx, DHL, UPS, TNT, DPEX, SPSR ali EMS), ki običajno traja 5-8 delovnih dni za dostavo.

- Bi kritje stroškov embalaže, stroškov ravnanja in tistih, ki so povezani z poštnino.Kupci, ki bodo odgovorne za dajatve, davke in carinjenje takse, kot je bilo zahtevano po državi zakoni.

- Trudimo se za najbolj zanesljiva in najbolj ekonomičen način prevoza storitev za naše stranke.Dejansko mednarodni dostave je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.

- Kupec prevzame vrnitev stroškov.

- Vsi podatki morajo biti izvedena v roku 7 dni po uspešni dostava po sledenje rekord, in preverite, ali vrnjene artikle, ki so v originalni in neporabljene stanje in nikoli montiran.Brezpogojno vrne ali zamenja, NE bodo sprejete po 7 dneh od datuma uspešno dostavo.

- Po postavka vrniti in pregledati kot sprejemljivo, vračilo ali zamenjavo/zamenjava bi se začel takoj.

- 200mm x 100mm ≈ 8" x 4" - 300mm x 200mm ≈ 12" x 8" - 300mm x 300mm ≈ 12" x 12" - 400mm x 300mm ≈ 16" x 12" - 500mm x 300mm ≈ 20" x 12" - 600 mm x 300 mm ≈ 24" x 12" - 600 mm x 400mm ≈ 24" x 16" - 600 mm x 500mm ≈ 24" x 20" - 600 mm x 600 mm ≈ 24" x 24" - 900 mm x 600 mm ≈ 36" x 24" - Velikosti 1000 mm x 600 mm ≈ 40" x 24" - 1200mm x 600 mm ≈ 48" x 24"

Proizvodnja tip Litega
Material Akril
Površinska zaščita Dvojno Sijajni
Debelina 3,0 mm
Slog Sodobno
Številka Modela CG2210H
Blagovna Znamka i-Materiali
Oblika Pravokotnik
Funkcija Two-Sided (Obojestransko Močen Bleščeče
Poreklo CN(Izvora)
barve Bela

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni