Zobni dnetistry proteza mlečno pregleden Nevidno lepilo za Elastična proteza fleksibilno lepilo visoke kakovosti 100gram

Nov izdelek

€18.83

Na zalogi

Oznake:

proteza lepilo za zobe, lepilo zob, proteza popravila, zobni polnila, nakup lepila, proteza kit, proteza lepilo, dentalna lepila, zobni izpolnite, živahno nohtov

Zobni dnetistry proteza mlečno pregleden Nevidno lepilo za Elastična proteza fleksibilno lepilo visoke kakovosti 100gram

Če izdelki imajo veliko modelov, ko oddate naročilo, prosimo, ne pozabite pustiti sporočilo, da nam poveste, kateri model in količina morate exactely, kot je na primer A1B 1 kos, A2B 2 kosa...Če ste pozabili, da pustite sporočilo bomo poslali izdelke iz odlašajte!!!

Vsak kupec paziti na naslednje stvari,

1. To je najcenejši prevoz, včasih ga bodo porabili več kot 120 dni od tu za vas, kraj, prosimo, da se to vedo, pred kraj, da.Če izberete kraj, da v naši trgovini, boste morali počakati paket s bolnik, če ne morete storiti, kot je ta, prosim, kupite, kar potrebujete v vas lokalni trgovini.

2. Kupec ima dolžnost storiti, lokalne carinjenje v skladu z lokalnimi državi, carinske politike.

3.Če želite postaviti velik, da smo vam lahko nekaj popust na ladijski promet pristojbina, lahko oddate naročilo prvi, nato pa pustimo mssage, da mi poveš, da preverite, ladijski promet pristojbina za vas, končno lahko plačilo naročila.To bo ugodno za vas.

Srečno, za naju oba!

Kaj je to poslovanje iskren in vesel!

Prosimo vas, preberite naslednje besedilo pred nakupom

To je poceni dostava pot, včasih je treba približno 120 dni, če ne morete čakati tako dolgo, prosimo, nakup izdelkov za lokalni trg.

Vsakdo, ki ne pišite mi prvi, ki bo slabe povratne informacije, da trditev in nerazumno , te vrste kupec bo v naši trgovini blokiranih pošiljateljev, ne boste imeli pravico, da kraj, da v naši trgovini v prihodnosti.Businss je pošten posel.Želimo, da poslujejo pošteno in srečno!!!

Blagovna Znamka Ahaalldenty
Velikost Small
Postavka Vrsta Beljenje Zob
NETO WT 100 g

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni