Tuya WiFi IR Daljinski upravljalnik za klimatska Naprava TV, Smart Home Ir Univerzalnega Krmilnika Za Alexa,Google

Nov izdelek

€7.60

€10.13

-24 %

Na zalogi

Oznake:

ios avtomatizacijo doma, stikalo tuya, doma smart, tv, dostop do sistema za nadzor, neo z val, test daljavo, 3v baterija cr2032 litijeva, vrata tuya smart, tuya zigbee

Tuya WiFi IR Daljinski upravljalnik za klimatska Naprava TV, Smart Home Ir Univerzalni Daljinski Krmilnik Za Alexa,googlova Domača stran

Pregled:

SANT-IR-OI je univerzalni daljinski, ki se lahko obrnejo vsi, IR daljinski krmilniki v eno z Tuya Smart/SmartLife APP na svoj pametni telefon ali tablični računalnik za vključitev nadzor nad domačo zabavo in naprave za avtomatizacijo doma.To omogoča uporabnikom, na daljavo vklopi/izklopi priključene naprave različnih vrst in blagovnih znamk prek spletne SmartLife/Tuya od kjerkoli.Prav tako lahko dosegli glasovni nadzor smart zvočnik škatle in to vam lahko z neverjetno pametni dom nadzor izkušnje.Lahko prilagodite vašo družino in uživali brezskrbno.

Značilnosti:

【APP Nadzor】 Nadzor IR naprave z Tuya Smart App ali Pametno Življenje App kjerkoli in kadarkoli.Obrnil svojo osnovno doma naprave v pametne naprave in izdelavo življenje pametnejši in bolj priročno.

【Združljivost】 Podpira 80,000+ IR (38KHz IR le, št RF) nadzorovane naprave, vključno z vaše klimatska Naprava, TV, TV Box, DVD, Avdio, Osebni Video Snemalnik, sprejemnik in še več.Z veliko IR baze podatkov, posodobitev samodejno na oblaku.

【Glasovni Nadzor】 Združljiv z Alexa/Echo, Google Dom glasovni nadzor vaše TELEVIZIJE, STB, klimatska Naprava in Navijači.Naprava podpira samo 2.4 G WiFi.

【Učenje funkcijo】 Naučijo svoje DIY IR daljinski upravljalnik, če naprava model ni na voljo.Možnost, da program vaše naprave, če so vključene nekatere funkcije oblak podatkov ni na voljo.

【Vse v Enem】 pa vse IR daljinski krmilniki v eno APLIKACIJO za pametni telefon/tablični računalnik(Max.Število daljinski upravljalnik, ki jo lahko kopirate, je neomejeno).Nikoli vas ne bo motil mestni manjka daljinski upravljalnik, se poslovite od kaos, in ohraniti brezskrbno življenje!

Specifikacije:

Ime izdelka: WiFi-RF Univerzalni Daljinski Krmilnik

Vhodna moč: 5 V/1A

IR Frekvenca: 38K

Obseg Zajema: 360°

Brezžični Standard: 2.4 G, 802.11 b/g/n

Max.Število daljinski upravljalnik lahko kopirate: Neomejeno

Način nadzora: Mobile APP "Tuya/SmartLife"

Platforma: Android, iOS

Material: ABS V0

Postavka Velikost: 66*66*25 mm (L*W*H)

Element Teža: 25 g / 0.88 oz

Package Informacije:

Paket Velikost: Pristop. 7 * 7 * 4.8 cm / 2.8 * 2.8 *1.9 v

Package Teža: Pristop. 73g / 2.6 oz

Package Seznam:

1* WiFi-IR Daljinski

1* USB Kabel

1* Uporabniški Priročnik(Angleščina)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Varnostni Način Fail Safe
Certificiranje NOBEN
Številka Modela WiFi-IR Daljinski IR Nadzor Hub
Smer NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OWSOO

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni