14Pcs/Set Montessori Otroci angleški Učnih Kartic Otroška Risanka Igre Za Otroke, Čustva Začetku Izobraževalne Igrače Flash Kartice M T2H4

Nov izdelek

€1.91

€3.67

-47 %

Na zalogi

Oznake:

eva strani, korejski otroci kartico, ljubezen v angleščini, knjiga angleščina, čustva slika, kartice kartice, otroka kartice učenje, moški čustveno, flash kartica za otroka, angleški učnih kartic razvoj

Opis:

Ime izdelka: 14 kosov otroških angleški učnih kartic za otroke risanka čustva flash kartice baby zgodnje izobraževanje pomnilnika, ki je igra igrače

Zabavna učna sredstva za poučevanje otroka angleške besede

Funkcija:

Material: Papir

Barva: kot prikazano

Dimenzije: 8x11 cm

Kako igrati karte?

Utripa, glej, če se spomnite?

Izberite skupino temo karte prvi, in nato uporabite kartice za trenutek pred otroka-in prosite ga, da izgovorite besedo takoj, plus eno točko!Če ste se naučili hitreje kot kdorkoli drug!

Dotaknite se je, in vzeti proč, če jo prepozna pravilno!

Dal kartico v žepu ali polje in pustite, da vaš otrok vzeti kartico v zameno.Če imaš prav, lahko vzamete kartico proč, in če vi zaslužiti to narobe, boste morali dati nazaj.

Končno, naj s vidite, kako veliko kartic, ki so se nabrali pri otroku s strani?Lahko nastavite cilj, za primer, če zberete 20 kartice, tudi če boste zmagali, ne nt pozabite, da nagrado vaš otrok!

Poglej za to in videli, kdo najde nove besede prvi!

"Scatter kartice, ki ga želite izvedeti, s prazno stran obrnjena navzgor, in potem reči besedo naključno, naj otroci pa v kup kartic-enega za drugim, ste lahko nastavite čas, boste lahko vzeli kartico, ko boste našli besedo !Kopičijo določeno število besedo kartice, lahko dobite majhne nagrade!

Oglejte upoštevajte, katerih beseda je bila to položaj šele zdaj?

Daj nekaj kart na mizi in dal otroka deset sekund, da si zapomnite te besede.Ko čas se je iztekel, bodo šli nad prazno stran.Otrok se mora zanesti na spomin

Prebrali na karticah, in če rečeš, da jih vse, boste dobili nagrado!To igranja tudi test spomina in koncentracije otroka.

Zgoraj je igranja, zbranih s strani prodajalca, in bom delil z vami!Več gameplays čakajo na vas, da odkrijete!Starši-otrok, iger, lahko vedno ustvari več presenečenj!Lahko naši otroci pridobijo več sreče in znanja na poti k rasti!

Pakiranje vsebuje:

14 x čustva kartice

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, Smo zagotovili kakovost naših izdelkov.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Material Papir
Starostni Razpon > 3 let
Številka Modela Čustva Flash Kartice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni