Avto Posteljo Sedež Nazaj Napihljivi Zračni Blazini Avto Zrak Napihljive Potovanja Vzmetnice Univerzalna Postelja Za Kampiranje Na Prostem Mat Blazine

Nov izdelek

€20.30

€22.56

-10 %

Na zalogi

Oznake:

avto za vzmetnice, zračne postelje, vzmetnice, ležišče air, tarraco, ptica na prostem, postelje, vzmetnice, žimnice, postelja žimnice, napihljivi avto vzmetnice creta, honda cbr400 nc29 oklep

Bullet Točk:

1、Prenosni Pomnilnik: zračne vzmetnice, ki prihaja s krpo vrečko za shranjevanje, je majhen in lahek po trgovini, enostaven za prevoz.

2、Hitro Samodejno Inflacija: Širjenje zračne blazine, odprta zrak šoba, se bo samodejno napihne, samo ročno napihne blazino in krila.Blazine vam zagotavlja kakovost spanja, vsakič, ko ste na poti.

3、Udobno Material: Uporaba poliester pongee tkanine, okolju prijazen material, ki je spanjem mat, ki je gladke površine, odporne na obrabo in omogoča enostavno pranje, nepremočljiva in dihanje.Notranje jedro je izdelano iz visoko kakovostnih elastičnih bombaž, izbranih visoko gostoto gobe, udobno in podporo.

4、Zložljiva Uporaba: Popolnoma raztegnjeno (za 2-3 osebe), ki so zložene na pol ( za eno osebo), različne možnosti, širjenje velikost: o 188 * 130 cm.Lahko se sprostite noge in spanja.

5、Široka Uporaba: Lahko se uporablja za družinsko potovanje, za goste doma, zasilno ležišče za nov dom, avto, kampiranje, piknik, urad odmor, Najbolj športna terenska vozila", RVs & minivans.

Specifikacija: Ime: Samodejno Napihljive Vzmetnice

Material: poliester tkanine, pongee

Velikost: približno 180 * 132 * 5 cm/70.86 * 52 * 1.97 v

Uporablja modele: Avto, SUV, MPV

Inflacija: samodejno inflacija (brez orodja, potrebna)

Primerno sceno: avtomobilom posteljo, kampiranje mat, seaside počitnice, trave piknik, gorski gozd avantura, odmor za kosilo postelja

Primeren letni čas: štirje letni časi

Značilnosti:

1. Prenosni pomnilnik: uporabite za shranjevanje pasu, po zračne blazine je dal proč, glasnost je majhna in lahka, enostavna za prenašanje.

2. Samodejno inflacije: edinstvena samodejno napihljive blazine zagotavlja dobro spanje vsakič, ko ste na poti.

3. Udoben material: uporaba poliester pongee tkanine, okolju prijaznega materiala, gladko površino, nosljivi in enostaven za pranje, nepremočljiva in dihanje.

4. Zložljivi uporabo: vse razpletla (za 2-3 osebe), Postavljenih polovico (za eno osebo) v dveh oblikah, več izbire.

5. Udobno uporabo: jedro je izdelano iz visoko kakovostnih stretch bombaž, visoko gostoto goba je izbran, in udobno podporo

Seznam Vsebine:

Samodejno Inflacije Avto Zračni blazini * 1

Popravilo Kit * 1

Vrečko Za Shranjevanje * 1

Material
Primeren Letni Čas
Poreklo CN(Izvora)
Velikost
Veljavni Modeli
Inflacija
Primerno sceno z avtomobilom posteljo, kampiranje mat, seaside počitnice, trave piknik, gorska

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni