Nikk mol barve v vrečki svetlo rjave barve, 5 ml + oxidizer 5 ml

Nov izdelek

€1.88

Na zalogi

Oznake:

korejski serum, obrvi svinčnik, obrvi izdelka, obrvi šampon, čopič za obrvi, obrvi, obrvi vosek, obrvi gel, obrvi olje, obrvi svinčnik set

Barve v vrečki za obrvi in trepalnice Nikk mol s keratin in hialuronska kislina je ustvarjena za strokovnjake, ki si prizadevajo za popolnost.Inovativna formula izdelka, ki je namenjen ne samo za kolorit, ampak tudi za nego obrvi.Hvala za hialuronska kislina in keratin del barve, škodljiv učinek je popolnoma izključiti, kožo in lase obrvi videti zdravi in dobro urejene.

Rezultat barvanje obrvi z Nikk mol dye je vedno enotno in bogate barve.Glede na dolžino kolorit, je odvisno od njene intenzivnosti.Če želite, da bi dobili svetlobo občutljivih odtenek nanesite sredstvo za 5 minut.Če potrebujete, da bi dobili tatu učinek-za 10-15 minut.Barva za obrvi Nikk mol ne spremeniti svojo barvo v procesu pušča madežev, zato si zagotoviti, da bi dobili točno odtenek, ki ste jo izbrali.

Obrvi-mojstri, ki pri svojem delu uporabljajo za barvanje Nikk mol, zadovoljna s svojo plastično doslednost.Barve v vrečki za obrvi in trepalnice Nikk mol omogoča enostavno delo z obrisi, ustvarite jasne grafični linij, in tudi delo v vseh kolorit tehnike.Takšne lastnosti, da se je barvilo, ki daje edinstveno formulo, ki jo je razvil srčkan climenco.Potem ko je delal z veliko barvil, je ustvarila poseben izdelek, vključno z hialuronska kislina in keratin v njegovi sestavi.

Barve v vrečki za obrvi Nikk mol-popolnoma nov format za barvanje obrvi.

Svetlo rjava barva obrvi je toplo, svetlo odtenek barv.Idealen za blondinke, kot tudi za tiste, ki imajo svetlo rjave in rjave lase.Nežno barve las, od obrvi in kožo, tako da barva je mehkejši, in obrvi videti zelo naravno.Kljub temu, da je to najlažji barvo Nikk mol dye linija, leži tudi na kožo in popolnoma barve je.

Paleta barv, ki se lahko pridobijo z odtenku: od pšenice do kakav barve.

Kadar se uporabljajo za 5 minut-pšenične barve, na 10-15-barva nežno kakav.

Način uporabe:

Obrvi barvanje:

1. pripravi kožo za barvanje (čiščenje kože).

-Priporočamo čiščenje kože s cvetno vodo Nikk mol ali obrvi losjon Nikk mol.

-Za najboljše čiščenje kože, poleg tega pa uporabite piling, obrvi Nikk mol.

-Ustvarite sketch-obliki obrvi, obrvi z prilepite Nikk mol.

2. mix barve z oxidizer v 1:1 razmerju.

-Priporočamo uporabo 1 cm barve in enak delež oxidizer.

-Mix oxidizer temeljito z barvo enotne doslednost.

-Da mešanje v nekovinski zmogljivosti.

3. Uporablja se mešanica izključno glede na želeno obliko barvanje, brez gredo v tujino obliki.Uporabite najlonsko krtačo za barve.

-Prirezani krtačo število 16 Nikk mol je idealen za nanos barve.

4. čas izpostavljenosti je 5 - 15 minut in je odvisna od želenega rezultata.

-5 minut-nežno barvanje.

-...

Blagovna Znamka Nikk Mol

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni