2020 Pro Team ženski Kolesarski Dres Zimsko Termalno Runo Oblačila za Šport Gorsko Kolo Oblačila roupa de ciclismo feminina

Nov izdelek

€17.34

€30.42

-42 %

Na zalogi

Oznake:

izposoja krpo, oblačila cicling, kolesarjenje obleko rmellos, pro ekipe kolesarjenje, toplote, toplotne, spodbujanje, flis komplet ženske, cubrebotas ciclismo, vijolična kolesarski dres, korana tablet

Informacije

Majica: 100% žamet

Hlače: 80% žamet in 20% LICRA

Tesnilo :19D blagovne znamke gel tesnilo

Funkcija: ogrevanje/veter/uv zaščita

Funkcija 1. Visoka kakovost toplotne runo materiala,po človeško telo inženiring uporabo primernih materialov, da suho in udobno. 2. 3D in brezhibno rez, da bi bolj udobno in fit. 3. Nazaj tri pocket design, lahko dajo dragocenosti.Silikonski non - slip pasu lahko prepreči kože, alergije in krpo navzgor potisnite med kolesarjenje. 19D Gel Blazinico z visoko dihanje-sposobnost in anti-bakterijske, zagotoviti največjo učinkovitost in udobje.Po meri zadrgo za preprečevanje iz pridobivanje zaljubljen in crack.Uporaba Italija visoko kakovost črnila za tiskanje in bo kolesarjenje oblačila okolja , ki imajo svetlo barvo in nikoli ne zbledi.

Opomba

Mi lahko spremenite velikost sebe, vendar pa se moramo, da pustite komentar

Kot "XXL majica in hlače xl."

Če jih ne potrebujete, logotip, lahko pustite sporočilo.

1. Dobavni rok: 15-25 delovnih dni brezplačna dostava po Pošti post 7 - 15 delovnih dni, ki jih Express dostava (Vključno z DHL,UPS,EMS....)

2. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije

3. Dostava vključuje poštnino ravnanje.

4. številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava

5. Smo ladjo 6 dni v tednu, razen sobote in praznikih.

6. Paketi običajno ladja v 3 delovnih dneh in se lahko preverite na spletu (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate .tako da bomo potrudili, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!

Vsa vprašanja v zvezi z eno od naših predmetov bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Blazine Najnovejši 19D GEL Blazinico
Značilnosti Dihanje, hitro sušenje, tesno oprijeta, znoj,-dokazilo
Hlače Materiala 80% Velveteen in 20% Stretch & Spandex
Blagovna Znamka SAEEO
Vrsta Postavlja Majico
Kolesarski Dres Pad Slog GEL Dihanje Pad
Poreklo CN(Izvora)
Postavka pro kolesarski dres abbigliamento ciclismo estivo
Prodajne Metode, Ki Se Tovarniško Neposredne Prodaje
Številka Modela zimski kolesarski komplet
Sezona Pozimi
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Rokav Velikost Dolg Rokav
Ime Izdelka kolesarski dres/ropa ciclismo/kolesarska oblačila/maillot ciclismo
Spol ŽENSKE
Število Ženska kolesarska oblačila
Material Lycra, Velveteen
Zadrgo Dolžina Polno
Jope Materiala 100% Velveteen

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni