Ženske Letnik Denim Cvjetnim Tiskanja Vzorec Overbust Korzet Burleske Pasu Cincher Čipke Brez Njih Stezniki Seksi Bustier Perilo Vrh

Nov izdelek

€15.33

Na zalogi

Oznake:

korzet vrh, korzet z obleko, krilo, korzet usnje, bustier, babydoll lenceria, korzet ženska, moški stezniki, čipke zelena korzet, moški pvc korzet, korzet

Ženske Denim Stezniki Burleske Seksi Letnik Cvjetnim Tiskanja Overbust Korzet Bustier Čipke Brez Njih Pasu Cincher Bustiers Black/Blue Plus Velikost

Opis

* Ime: Seksi Letnik Denim Cvjetnim Tiskanja Overbust Korzet

* Barva: Črna,Modra,Roza,Zelena

* Slog: Seksi Korzet Overbust

* Material: Poliester & Spandex

-- Kot nalašč korzet za Burleske Uspešnosti, Božič, Obleko Gor za noč ven, Clubwear, Maškarada, Kostumi.

Package Vključeni

1x Seksi Korzet Vrh + 1x G-string

Velikost Grafikona

Opozorilo Prosimo,

1. Prosimo, preberite naše velikost grafikona skrbno ki se lahko razlikuje od drugih oblačil in vaš lokalni velikost grafikona.Če niste prepričani, kaj velikosti, ki jo potrebujete, se obrnite na nas.

2. Stezniki so velikosti za obseg pasu, zato vas prosimo, izberite vašo korzet glede na vaše pasu, ne vaše prsi.Niz na hrbtni strani je nastavljiv, prosimo, poskusite prilagodite, da je bolj primerna za vaše telo.

3. Če je vaš pas measurment je med dvema velikosti, prosimo, izberite manjšo velikost.

4. Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

5. Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

6. Prosimo, ročno pranje samo, naj korzet z več več.

7. Prosimo, poskrbite, da vaše naročilo informacij, znova pred postavite naročila.

Več Barv Na Voljo

Vrne & Vračilo

1. Vsi predmeti, ki so bili pregledani za preverjanje kakovosti pred odpremo.

2. Prosimo, kontaktirajte nas prvič, če niste zadovoljni z nakupom, bomo rešili v najkrajšem možnem času.

3. Če ste prejeli poškodovan elemente, prosimo, da se vrnete v roku 7 dni od datuma, ki ste ga prejeli predmetov.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete.

4. Kupec je odgovoren za vse vrnitev stroške dostave.Bomo ponudili vračilo predmet, ceno, ko bomo prejeli okvarjen izdelek.

5. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

Shippment

1. Naročilo bo odposlano v roku 2-3 delovnih dni po plačilu se zbrišejo.Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

2. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3. Mi smo tako veseli, da ste nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja o ladijski promet.Bomo rešitev za vas in se obrnite na Tretje Osebe Logistiko.Torej, prosimo, sporočite nam svoje misli in vprašanja.Različnih mestih, ki imajo različne načine logistike in logistike, časa ni, so različni, prosimo, kliknite Dostava in Plačilo, in izberite regij in nato prikaz logističnih informacij.

4. Če ne boste prejeli izdelek po 30 dneh, se obrnite na nas.

5. Smo iskreno upam, da smo vam z odlično storitev. ^_^

O nas

^_^ Zagotavljamo vaše 100% zadovoljstvo.Smo v stojalo, skrbi in frustracije, ki jih lahko imajo, in bomo potrudili, da odpravite težave.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

^_^ Vsa e-poštna sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim resent vaš e-mail in mi odgovorijo, da boste čim prej.

^_^ Prosimo, da nas kontaktirate, če niste zadovoljni s točko, po njegovem prejemu.Bomo rešiti naenkrat za vas.

Povratne informacije

1. Smo vesti prodajalec.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Želimo vzpostaviti dobro trgovanje odnos.

2. Prosim, pustite nam svoje pozitivne feed nazaj in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi storitvami.Mi bo zelo cenjeno.Če niste povsem zadovoljni, se obrnite na nas, preden zapustijo povratnih informacij.

3. Povratne informacije so za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, da ste lahko obrnete na nas takoj prek Sporočil pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo ponudili pomoč, da odpravite težavo tako hitro, kot je mogoče.

barve črna,modra,roza,zelena
Spolnost No
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Cvetlični
Blagovna Znamka AOLAIYAOQU
Dekoracijo Vezenje
Številka Modela 5804&2713
Velikost S, M, L, XL, 2XL
Sestava Materiala Poliester Bombaž
Material Poliester Mešanice
Postavka Vrsta Bustiers & Stezniki
Ime Ženske Letnik Denim Cvjetnim Tiskanja Vzorec Overbust Korzet
Slog Seksi
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni