Baterijo 3000mAh za HUAWEI HONOR 3X (HB476387RBC)

Nov izdelek

€8.21

Na zalogi

Oznake:

house md plakat, baterija iphone7, baterije telefon huawei, g750, čast, baterija čast, baterija craftmann, baterija huawei y511, 3310 baterija nokia, cell mate

SPECIFIKACIJE

Craftmann Baterija je najboljša zamenjava za Huawei (HB476387RBC) baterije.Tehnične lastnosti izpolnjujejo zahteve, opredeljene za mobilne naprave proizvajalca.

- Člen: C1.02.442

- Izvirna Koda: HB476387RBC

- Vrsta baterije: Li-ion

- Kapaciteta: 3000mAh (11.4 Wh)

- Napetost: 3.8 Proti

ZDRUŽLJIVOST

HUAWEI HONOR 3X

GARANCIJA

12 mesecev / 300 polnjenj (začetek uporabe baterije preden se izteče čas shranjevanja).Prosimo, preverite obdobje hrambe na baterije oznaka in posameznih pakiranje.

LOKACIJA

Craftmann baterije, ki se proizvajajo v mestu Guangzhou, Znanost Mesto (Kitajska).To je kraj, lokacija stotine svetu največja proizvodna podjetja.Zelo blizu Huangpu Vrata in le 45 minut vožnje z avtom do Hong Kong meje.

OKOLJE

Imamo ogromno proizvodnjo in skladiščenje površine (je 40.000 kvadratnih metrov), čisto in svetlo, 24/7 klimatizirane mesto.Litijeve celice in baterije so vodenje, ki v suhem in hladnem okolju.To je zelo pomembno za delovanje baterij in krog življenja.

MEHANIZACIJA

Stroškov dela, dramatično poveča na Kitajskem v zadnjih letih.Pametni stroji nadomesti človeka v proizvodnji, ki delajo trdo, brez praznikov.

AVTOMATIZACIJA

Računalniška tehnologija in pametno programms je omogočila učinkovitejše upravljanje proizvodnje in znižanje stroškov.Craftmann baterije niso slabše kakovosti, da pravi originalne baterije, vendar cenejši vsaj dvakrat.

NADZOR KAKOVOSTI

Tehnične zahteve, 100% vhodna in izhodna kontrola nam omogoča izdelavo visoko-kakovostne baterije.Čas življenja naših baterij doseže 500 ciklov ali 25 mesecev.Proizvodnja okvare samo, da je za 0,5%.

IDENTIFIKACIJA

Črtne kode so pomembni za distribucijo na drobno.QR-kode dobili učinkovito proti ponaredek odločanja.Zadnjih 10 let, nismo našli nobenega podobne kopijo naših izdelkov.

CERTIFICIRANJE

Več kot 20 let proizvodnih dejavnosti, ki smo jih nabrali proizvodnje in distribucije izkušnje.Milijonov naprav z uporabo naše baterije, samo zdaj.Smo ponosno minilo ISO, CE in PCT certificiranje množične proizvodnje tovarne.

PONUDBA ZA STROKOVNJAKE

+1 brezplačna orodja komplet za vsako naročilo 5 baterij z komplet orodja

+2 brezplačno orodja komplet za vsako naročilo 10 baterij z komplet orodja

POSEBNE FUNKCIJE

Smo lahko Vaše osebne lazer znamke na aluminijasto ohišje.

Baterija Kapaciteta(mAh) 2801mAh-3500mAh
Certifikat Kakovosti ce
Blagovna Znamka CRAFTMANN
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Številka Modela C1.02.442
Poreklo CN(Izvora)
Original ali Ne Združljiv

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni