Kaplja vode v Oblaku, Aromaterapija Eterična Olja iz Nerjavečega Jekla Difuzor Locket z Pisane Blazine padec ladijskega prometa

Nov izdelek

€4.27

Na zalogi

Oznake:

polje wicca, difuzor za bliskavice, locket ocenjevanja, flash pištolo, zaklepanje ocenjevanja, pokrov flash, razpršenega, bron locket ogrlica, srce locket srebrna, difusor flash

Velikost locket: 30*40 mm premera.Barva locket: Srebrna cena ni inculding verige, če potrebujete več design, prosimo, kontaktirajte me Naši trgovini imajo tudi pisane difuzor locket blazine in več velikosti.Če potrebujete difuzor locket blazine, prosimo, preverite povezavo, kot je opisano spodaj:

Imamo naše tovarne, se je modni nakit proizvajalca, kot tudi debelo, izvoznik.Obstaja več kot 6 let izkušenj kot strokovni proizvajalec v nakit proizvodnje in prodaje.

1. Sprejemamo alipay tukaj.Visa in MasterCard, kreditno kartico, bančnim Nakazilom,itd

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejmi prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.Ne moremo jamčiti čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregledan, prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Prosimo, Upoštevajte: Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica poškodbe.

Izmenjava Samo

1. Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

2.Če želite izmenjavo poškodovano ali nepravilno poslani predmeti.Moral Bi se vrne, bo potrebno:

Korak 1) Obrnite na nas preko Alibaba.com " s centra za sporočila, ali pa pošljite e-mail, da nas najkasneje v 3 dneh od vročitve.

Korak 2) Zagotoviti čim več informacij o problem, ki ga imajo.Pošiljanje fotografij za nas.

Korak 3) za izdajo Dovoljenja za vračilo predmeta bo izdan.To mora biti v enakem stanju, je bila poslana na.

1.Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund za dopust, veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, najlepša hvala !!

2. Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Če imate kakršno koli vprašanje, Prosimo, prosto, da nas kontaktirate, ali pustite sporočilo.

Obliko\vzorec Kaplja Vode
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
barve JEKLA
Spol Unisex
Moq 1 KOS
Velikost 30*40mm
Obeski Vrste stran
Slog Trendy
Material Kovine
Blagovna Znamka VICKY-DOMOV NAKIT
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta Eterična Olja Difuzor Locket
Številka Modela VH-PDL12

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni