Taktične Orodja Vojaške Vojske ACU Enotna, Boj proti Majica + Hlače z Ščitniki za Kolena, Napad Airsoft Paintball Oblačila

Nov izdelek

€23.17

€37.99

-39 %

Na zalogi

Oznake:

airsoft varnostno opremo, acu, velike vojaške uniforme, pro boj proti majica, napad nahrbtnik, emerson, enotna gozd, airsoft pištola, taktično telovnik srajco, taktično sopihanje kneepad

Taktične Orodja Vojaške Vojske ACU Enotna, Boj proti Majica + Hlače z Ščitniki za Kolena, Napad Airsoft Paintball Oblačila

Opis:

Material : Poliester + Spandex +Bombaž

Značilnost : Taktični, Stretch, Slim, Bodybuilt, Odporen Na Veter, Dihanje, Toplotne, Prikrivanje, Multicam...

Za: Zunanji, Vojaške uniforme, Army Combat, SWAT, Šport, Pohodništvo, Lov, Ribolov, Kolesarjenje, Painball...

Barva: Mulitcam, ACU, ATACS-fg, Atacs-au Desert camo, Gozd, Gozd, digitalni,typhon, mandrake, Highlander,ACU,Črna

Uporaba za: Zunanji, Vojaške uniforme, Army Combat, SWAT, Šport, Pohodništvo, Lov, Ribolov, Kolesarjenje, Painball...

Paket vključuje : 1pcs srajco , 1pcs hlače , 1pair kolena pad, 1pair komolec pad Drugi dodatki, ki ne vključuje.

***Bodite Pozorni: Spoštovani uporabnik, Če svojo Majico, velikost različne hlače velikosti , Prosimo, ne skrbite.Na primer vaše shirt velikost je XL in vaše hlače, velikost je L, prosimo izberite velikost XL, ko bo red, in ne pozabite, Pustite Sporočilo, povejte mi svoje prave velikosti, tako kot"želim rokavi velikosti XL in hlače, velikost L".Nato bom poslal pravo velikost za vas.Prosimo, da z zaupanjem.

V nadaljevanju je ročno merjenje rezultatov lahko 2-3 cm napake, ki so v dejanski velikosti in dolžine so realni ( ker tovarni , ne moremo vsak kot prodajalci, ki so enake velikosti ! !Upam, da razumete )

1.Sprejemamo DEPOZITNI-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Denar; Bančno Nakazilo, Western Union. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

1. Nudimo različne pošiljko storitev za različne zahtevo takole: China post air mail, Alirepress Dostave, Epacket, EMS, F EDEX / DHL / UPS / TNT / CESTNINA,

2. Sledenje podatkov običajno posodobitve okoli 3-5 dni, č e še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 3. Ne Odgovarja za Carinjenje .Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se STRINJATE, VAS VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

100% zadovoljstvo je naš cilj !

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami hvalo bodo zelo cenjeni.

2.Če ne, Smo iskreno upam, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, dela težave, si pozitivno.Najlepša hvala.

3.To je nemogoče rešiti vaš problem, če ne vemo, o vprašanju!Najlepša hvala!

Priložnosti paintball, vojna igra ,airsoft uniforme
Blagovna Znamka demeysis
Material Poliester
Sezona Pomlad, Jesen, Poletje, Zimo
Postavka Vrsta TAKTIČNO ENOTNIH Kompletov
Barva prikrivanje 1 črna,acu,atacs au,atacs fg,multicam,puščave, digitalni,
Spol MOŠKI
nabor vključno 1pcs srajco ,1shirt hlače ,1pair ščitniki za kolena,1pair komolca blazine
Poreklo CN(Izvora)
Vojaške Uniforme Taktične Orodja
lovsko obleko
Uporaba vojaške,dejavnosti na prostem,airsoft vojne igre
Barva prikrivanje 2 typhon,higlander,mardrake,gozd,gozd, digitalni
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni