Poletje Ženske Plaža Hlače Mini Športne Vode, Sopihanje Geometrijske Tiskanja Blagovne Znamke Deskanje Kratko Vrvico Ženski Potovanja Surf Krovu Feminino

Nov izdelek

€11.00

€12.94

-14 %

Na zalogi

Oznake:

dames beach kratke, mens surf hlače, moške billabong, Plaža kritje, Hurley, mens surf človek, skimboard vleko pad, človek surf, moške kratke, wonens plaža hlače

Poletje Ženske Plaža Hlače Mini Športne Vode, Sopihanje Geometrijske Tiskanja Blagovne Znamke Deskanje Kratko Vrvico Ženski Potovanja Surf Krovu Feminino

1.Depozitni je naša prednost, način plačila,sprejemamo tudi različne plačilo s T/T,Western Union,Money Gram in drugi.

2.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden se odločite za plačilo.

1).Elementi bodo poslali v roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.mi vam bo z številke za sledenje takoj po pošiljki.

2) Kitajska Post Air Mail, ki običajno traja 1-2 delovnih dni za posodobitev parceli stanja na spletu, kot špediter treba, da se čas za obravnavo vseh teh za nas .

3)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Bomo push naš dostave podjetja dostaviti v najkrajšem možnem času.

4)Če je niste dobili vašo pošiljko v 30days od plačila,se obrnite na nas .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, da stranka izpolnjuje. 5).Če potrebujete hitrejšo dostavo,vam lahko pošlje blago vam po EMS,DHL,UPS (vendar pošiljko pristojbina se bo spremenilo) 6).Predmeti so le poslano kupcu, naslove registriranih v Alibaba.

1.Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami ,z veseljem Bomo storiti enako za vas.

2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljšo storitev.

Elastičnost elastična
Debelina Medij
Legging Dolžina Kratka
Blagovna Znamka Mit-polje
Vrsta Tkanine Pleteno
Material spandex,poliester
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Šport Tip Plavanje,Fitnes,Tek,Jadranje Na Deski
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Oblačila Dolžina Kratka
Funkcija Quick Dry
Postavka Vrsta Hlače
barve Kot Kažejo
Spol ŽENSKE
Številka Modela LBP

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni