Klavuu čisto pearlsation pH uravnoteženje hitro čiščenje pad čiščenje uravnoteženje blazinice z pearl ekstrakta

Nov izdelek

€12.75

Na zalogi

Oznake:

cherry masko, krokodil obraz, sonce znanja, Missha, krema roller, osnovna m, cosrx, banila, fundacija vode, cosrx koreja

Čiščenje Podloge za Čisto pearlsation pH uravnoteženje hitro čistilni pad Iz koreje kozmetične blagovne znamke KLAVUU Zasnovan za globinsko čiščenje in nežen piling kože.Priročno obliko, zaradi česar so nepogrešljivo orodje pri običajni kozmetiki, je neprijetno, da pri roki.

Blazine so impregnirani s posebnimi sestava bombaž zgoščenke.Sestava izdelka, ki vsebuje veliko rastlinskih izvlečkov, pomirja, neguje in polnjenje kože s silo.Pearl ekstrakta vrne elastičnosti kože in elastičnost, izboljšuje polt, in Hidroliziran kolagen stimulira proizvodnjo lastnega kolagena, da poostrijo in krepitev kože obraza.

Z blazine lahko enostavno peeling, čiščenje površini povrhnjice iz namakanje plast in prosti pore od presežek sebum.Plenice nežno absorbirajo vso umazanijo s kože, odstrani slane svečke, pomirja vnetje in blaži rdeča, izboljšanje pH kože, zmanjša tveganje za pojav izpuščaji na koži.

Uporaba čiščenje podloge bo pomagalo kožo osveži hitreje, zmanjša pigmentacijo, izboljša barvo in poravnajte ton kože, bo zapolnila celice z antioksidanti, zaradi katerega se imunski lastnosti kože se bo povečala, kot tudi dajejo sijaj.

Blazine so priročna alternativa merilno vial čiščenja izdelkov, ki so neprijetno, da na poslovno potovanje, potovanje ali za delo.Primerna za vse tipe kože, še posebej za težave in zrelo kožo s pogostimi izpuščaje in pigmentacije.

Sestava:

Pearl ekstrakt (1.000 ppm) -Pomaga zapolnitev kožne celice z vitamini, bori utrujenost, vrne sijaj in zdrav videz, globoko moisturizes, zapolnjuje z minerali, se vrača elastičnost in prožnost.

Hidroliziran kolagen -nasičene Maščobne kisline kožo z kolagena od zunaj in začenja procesov sinteze naravnega kolagena, se bori z suhost kože, poravna obris obraza, zmanjšuje gube in je омолаживающее ukrepanje na kožne celice.

Izvleček morskih alg -Pomaga uskladiti relief kože, zmanjša pojav obrazne gube, normalizira krvni microcirculation, odpravlja otekline in zmanjšuje temne kolobarje okoli oči, daje elastičnost in prožnost.

Citronska kislina -Začenja regeneracijo kože in procesov, odstranjuje odmrle dele povrhnjice, se vrača gladkost, nežnost in žametno, upočasnjuje procese staranja, oži pore, zmanjšuje pojavnih oblikah aken, maščobne celice z antioksidanti.

Izvleček sivke -Ima antiseptične lastnosti, odstrani rdečico in draženje, nasičene maščobne kisline z koristne snovi in pomaga pri regeneraciji poškodovanih območij.

Ekstrakt žajblja -Je противовоспалительное dejanje, uničijo patogeni mikroorganizmi in bakterije.

Ekstrakta kamilice -Moisturizes kože, poravna svoje ton, pomaga znebiti pigmentnih madežev in drugih starostnih manifestacije, začenja regeneracija celic procesov, mehča, pomirja, normalizira metabolične procese, se bori z aknami in sledove postacne, pomaga pri uravnavanju brazgotine.

Pomarančno olje -Skrbi za koža, nagnjena k maščobe, pomirja, suši, neguje.

Način uporabe:

Obrišite obraz z olajšave strani za čiščenje ličila in umazanijo, nato pa obrišite obraz z nasprotnim nemoteno strani.Sperite s toplo vodo.

Poreklo KR(Izvora)
Vrsta Facial Cleanser
Postavka Vrsta Čistilo
Funkcija Čiščenje Obraza
Spol Ženski
Država/Regija Proizvodnji Koreja
Številka Modela KLAVUU_05

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni