Težka 3 v 1 Električni 2200W Močan Mesa Mlinček Domače Klobase Stuffer Mesa Mincer Hrane Procesor z Paradižnika sokovnik

Nov izdelek

€49.49

€141.39

-64 %

Na zalogi

Oznake:

shredder, za dom, intel procesor, meso brusilniki električne, mi mlinček za meso, maslo mešalnik, electr mlinček za meso, cappucino maker, angl mlinček, biolomix mešalnik

pecification: 1.Pralni telo Material:Nerjaveče jeklo 2.Pralni moč:2200W 3.Napetost:220-240V 4.Rezilo material:Nerjaveče jeklo 5.Rezilo obliko:Cross blade, da bi sveže hrane 6.Pralni velikost:500*320*160 mm 7.Pralni teža:4 kg Pralni prednost: 1.Cross blade lahko veliko bolj sveže meso.To lahko zmanjša število rezanje svežega mesa, da je meso sveže in več okusa. 2.Stroj lahko zmeljemo veliko različnih vrst mesa, kot so Govedina, jagnjetina, svinjina, piščanec in tako naprej.Stroj opremiti 3 vrste rezilo, ki lahko zmeljemo različne oblike mesa kot dejansko potrebujejo. 3.Stroj lahko tudi, da KLOBASE.SMO opremili klobasa deli za meso mlinček. 4.Naprava prav tako lahko pritisnete paradižnik sokovnik Jam in Izdelavo Mehkih Vlaken Sadja.smo opremili vse pritiskom na paradižnik sokovnik in sadje delov za stroj. 5.Meso mlinček ne uniči teksturo mesa.Tako bi se Izognili izpadel mesa za oksidacijo. 6.Meso mlinček opremiti s kovinsko orodje, ki se lahko uporabljajo tako za poslovne in domače.Kovina je trpežna in imadolgo uporabe življenje. 7.2200 W velika moč Čistega bakra motor.To je Nizko kalorij,Nizko raven hrupa in lahko zmeljemo mesa gladko.

Meso mlinček podrobnosti

pralni podrobnosti

meso mlinček parameter in seznam delov

Meso mlinček za potrjevanje

tip vtiča

prosimo, izberite desno plug in plug adapter, kot dejansko potrebujejo

Opomba

1.To bo pregledan z našimi strokovnimi tehnik, preden pošlje ven iz našega skladišča.Imamo 100% zagotoviti dobre volje, dobre kakovosti in skrbno preveriti pred pošiljanjem za vas,prosimo, vedite, da ste . 2.O ladijski čas:Bomo poskrbeli dostava za vas takoj,če pa doseže prazniki,vikendi in druge zamudo čas dostave.Upam, da bomo lahko komunicirajo med seboj in smo lahko podaljša dobavni čas za vas. 3.O način dostave:Bomo odločite za primeren način dostave v skladu za blago, težo in dimenzije.Če blago masi nad 90 kg svetujemo, da izberete ocean shipping način, da shranite stroški.Prav tako lahko glede na vašo izbiro naslanjati na način dostave. 4.Dostava: A. Običajno uporabljamo DHL/ Fedex/ UPS/TNT/EMS, ki bo trajalo približno 5-15 dni v večini držav.Za Brazilijo bomo uporabili EMS, ki je enostavno za stranke, da prejema blaga.Bomo ladja vaše naročilo prek FedEX/DHL/UPS/TNT v skladu z dejanskim stanjem brez predhodnega obvestila vnaprej, e.g.če ste izbere DHL brezplačna dostava, smo lahko ladje, ki jih UPS/TNT ali drugih podobnih express courior !Če je vaš naslov pripada oddaljeno območje Fedex/DHL/UPS/TNT , je stranka dolžna plačati remore področju polnjenje, othewise ne more biti ladja, ki je iz.B.Nismo odgovorni za kakršno koli carinski/import davka in davka na dodano vrednost, ki nastane v primeru, kadar kupec je država, C. Brazilija, Ukrajina in Rusija stranke so predlagali, da izberejo EMS kot način dostave.bo to stalo 1 mesec več ali manj tudi če izberete to.Plačuje davek je obveznost mednarodni kupci, kupec mora posvetovati s svojim lokalne navade, koliko davka bo treba.

Po prodaji in garancija in vrnitev:

1. če stranke lahko prinese nazaj in da nam pošljete zlomljenih delov, ki uporabljajo manj kot eno leto.Mi bo izmenjava nove dele, in jo pošljite na kupce. 2. kadar koli se smernice pomoč potrebna ,Wewill izpolni svoje moči, da bi to in sovpadala usposabljanje za dela, ki so na voljo v tovarni . 3.ko si srečal težave ,bolje povedati odzvali prodaje z dokazi, ...svetujemo z pics, ki lahko nazaj si up močno.Lahko pripravimo rezervnih delov v naslednjem naročilu ponavljajočih.Če je nujno potrebno, kurirska polnjenje brado za kupca. 4. Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.V primeru, da element, ki je v okvari, nas obvestite v roku 3 dni po prejemu in jo pošljite do disidirala fotografije. 5. Predmeti se vrnili po 7 dneh dostave so upravičene samo za popravilo. 6.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Kupec je odgovoren za vse stroške pošiljanja, ki so nastali.

Povratne informacije:

1.Prosimo, da nam s petimi zvezdicami pozitivne povratne informacije. 2.Če obstaja nekaj težav o izdelkih nas kontaktirajte.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Moč (W) 2200W
Blagovna Znamka HPH2O
Napetost 220-240V,50-60HZ
Certificiranje CE
Material Ohišja Nerjaveče Jeklo
Teža stroja 4 kg
Poreklo CN(Izvora)
Pralni velikost 500*320*160 mm
Pralni Ime meso mlinček z Paradižnika sokovnik
Pralni moč 2000W
Uporaba Družina
Številka Modela EMG5228

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni