LOFCA 100 kozarcev Camo Silikonske Kroglice Leopard 12/15/19 mm Kravato Umrl Dojenček Teether Dalmatinskih polaganje teraca Parcelo Začetnih Kroglice DIY Nakit

Nov izdelek

€4.09

€5.84

-29 %

Na zalogi

Oznake:

varnostni zamašek, 101 dalmatinskih, teether, baby losjon, dustbin bela, noge silicij, heksagonova silicij noge, camouflag, baenie diy baby, cosplay halloween

Podrobnosti izdelka

Količina: 100 kosov Material: 1.100% hrane silikona 2.BPA free 3.NE Ftalat 4. Brez vodstva 5.PVC, ki so prosta -Vsi izdelki so brez BPA, ftalati, vodi in PVC.Če potrebujete potrdilo, prosimo, obrnite na nas in pustite vaš e-poštno sporočilo. -Novi izdelki, je treba oprati s toplo vodo pred uporabo, lahko uporabljate po hlajenju, in jih je treba očistiti po vsaki uporabi. -Enostaven za čiščenje.Priporočljivo je, da razkuževanje cucla robčki. -Prosimo, pranje pred uporabo, prosim, ne dajaj izdelka na nenadzorovanih otroci!

Več informacij

*Vse fotografije so posnete v resnici.Vendar, kot je različnih računalnikih prikaz barv drugače,barve dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik. *Vse elemente, ki prihaja v jasno, pakiranje in čiščenje,lahko preprosto speremo s čisto vodo, milo pred uporabo(Pomivalni stroj je na voljo). *Velikost lahko nekoliko razlikuje zaradi ročnega merjenja ali po granding. *Dojenčki morajo biti vedno nadzorovati, medtem ko se igrajo z odraslimi in nikoli ne bodo prepuščeni sami sebi. *Vsi izdelki so brez BPA,Ftalati,vodi in PVC.Potrdila se lahko pod pogojem,prosimo, obrnite na nas in pokaži mi svoj e-poštni naslov.

O ladijski: 1. Dobavni rok: običajno potrebujejo 2-5 dni za obdelavo, da po plačilu. 2. Način dostave: izbrana za prodajalca, če se odločite prodajalec način dostave.VRSTE OPOMBE: zelo priporočamo, da ga fantje kupujejo v serijo, tako da smo se lahko prijavi boljši način dostave, ohraniti za sledenje in vso pot in z boljšo storitev.Kupec opozorilo: Vse izdelke v naši trgovini so na voljo, da izberejo barve,ne pozabite, da pustite nam sporočilo, ali pa nas kontaktirajte, ko oddate naročilo,drugače bo poslal naključne barve.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate pred karkoli drugega, če imate kakršno koli vprašanje, ali menijo, nezadovoljni.

Pakiranje Enotni naložen
Funkcija teether
Starostni Razpon > 4 mesece
Blagovna Znamka LOFCA
Oblika KROG
Številka Modela silikonski leopard print
Prilagojene Vrste Drugi
Material Funkcija PVC, ki so Prosta
Material Silikonski
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni