18. Stoletja, Zgodovinski Fazi Kostum Žogo Obleke noč Čarovnic/Južni Belle Žogo Obleke

Nov izdelek

€72.34

Na zalogi

Oznake:

18 stoletja obleko, 18. stoletja obleko, sodobna južni belle, Neodymium, rockabilly poroko, obleko quinceanera, 19. stoletja obleko, državljanske vojne južni belle žogo obleke, 18. stoletja žogo obleke oblačenja, žogo obleko obleke

OPOZORILO: prepričajte se, Da ste vzeli vaš meritve bos, prosim, pustite nam sporočilo, če boste potrebovali nekaj centimetrov dodal, da je dolžina, ki omogočajo nošenje visokih petah.Prosimo, ne merijo več oblačila pričakujejo undergarment, mi bo to v razmislek.Poskrbite, da boste dobili odlično prilegajo obleko, je zelo priporočljivo, da nas oskrbujejo druge merjenje velikosti, če je to potrebno, ali pa bomo oceni, da bi.

Dostava:

1. Mi ladje po vsem Svetu, razen APO ali FPO.

2. Običajno bo ladja obleko v 7 delovnih dneh po tem, ko končate plačilo naročila; če si naredil red med Kitajsko Festivali, ali naše zaseden sezone kot mesec pred začetkom noč Čarovnic, lahko traja 5-15 dni več.

3. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Politika Vračanja

1. Ko kupite pri nas, želimo, da se boste popolnoma zadovoljni.Za kakovost težave , lahko prosite za zamenjavo ali vračilo kupnine; prosimo, da navedete razlog za svojo vrnitev in vključujejo čim več podrobnosti, naložiti fotografije, ki jasno razvidno, da je problem s točko (če je potrebno).

2. Za velikost vprašanje , če obleko velikosti niso prišli v specifikaciji, kot ste jih naročili, lahko izberete možnost, da naredite popravke, ki jih na lokalni tailor, v tem primeru vam bomo povrnili prilagajanje stroškov, tako dolgo, kot stroške, ki ne presega prvotne cene obleko za 50%.Če krojenje stroški presegli prvotne cene obleko za 50%, bomo povračilo samo do zneska, ki je enak 50% obleko njegove izvirne nabavne vrednosti.Če obleka ne prilegajo zaradi vaše napake pri merjenju, potem vam bo odgovoren za vse stroške.

3. Prosimo, upoštevajte, da ne moremo proces vse izdelke, ki so se vrnili neposredno, brez vse informacije, ki nam prej.Vam priporočamo, da se obrnete na naše po-prodajnih Storitev za Stranke, preden se je vrnil element in se vam bo dala nekaj koristnih nasvetov.

Povratne informacije

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z elementi, prosim, pustite nas dobro oceno.Če niste zadovoljni, nas kontaktirajte, preden zapustijo vaš negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Sestavine Obleke
Spol ŽENSKE
Vrsta Tkanine Broadcloth
Po meri izdelano vaše prsi,pas,višina in teža
Vir Tip Film & TV
Posebno Uporabo Kostumi
Številka Modela stranka obleko obleke
Postavka Vrsta Kompleti
Znaki Princesa
Material Bombaž

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni