MonsterProlink 3,5 mm Do 3,5 mm Stereo AUX Kabla za Zvok Desnega kota za Avto, telefon, ipod, MP3 Tablični računalnik Slušalke

Nov izdelek

€8.74

€10.28

-14 %

Na zalogi

Oznake:

avto radio, diamantno rezilo, samsung galaxy note 9 n9600, tavlet, chery volan, navor kota meter, android tablet, pas honda, kkmoon kota meter, mobil telefon

Ameriški velike blagovne znamke Monster 3,5 mm Premium Aux Kabel, Design za Avdiofile, Ljubitelj Glasbe, High end design, Najboljša Kvaliteta, Končni Uspešnosti.Garancija-60 mesecev

Značilnosti

【Univerzalno Združljivost】:Popolnoma združljiv z vsemi napravami z 3.5 mm aux vhod.Kot so Slušalke, Apple iPod, iPhone, iPad, Echo Pika računalnik, Tablični računalnik, Prenosnik, Hi-Fi ali Avto Akustiko, Pametne telefone, MP3 Player in vsa druga audio-predvajanje naprav, razen Sony MDR-1000X, Beats Solo/ Studio/ Executive Series, Skullcandy HESH, Bose QC25 & Lifeproof Primerih.

【Neprimerljivo Kakovost Zvoka】:Polirana pozlačeni priključki zagotoviti zanesljivost in odpraviti izgubo signala in šuma mogoče.

【Ultra Trajne & Zmeda-Prost】:Z 15000+ ultra-trajne bend življenjska doba več krat več kot prvotna avdio kabli.Lahko veter je brez skrbi vozlov ali kinks.

【Prijazno Fit】:Monster AUX kabel je oblikovana tako, da skoraj vse poprodajnem primerih.

Združljiv z

Pošast 3.5 mm audio kabel je kompatibilen z iPhone, iPod, iPad, drugimi pametnimi telefoni, slušalkami, tablični računalniki, prenosni računalniki, Walkman, Echo Pika (2. Generacija) in vse druge avdio-igralne naprave z 3.5 mm aux vhod.

Opis: Standardni Stereo 3.5 mm Moški-Moški.Kabel OD do 6,2 mm, Super debel, Zunanji tulec rdeče bombaž pleteni neto,Anti-abrasion.Ultra-debel 3U pozlačeni priključki, velik različne navadne avdio kabel.Hi-Fi & Stereo, blizu nič signal izgubo.Posebej prilagojene za glasbene ljubimec/avdiofile, kot Nalašč zvočni učinek. 99.9999% visoke čistosti Oxygen-Free Bakreni prevodniki.Visoko abrazijsko obstojni tulec, Okolju prijazen, prilagodljiv.To je zelo high end avdio kabel, posebej načrta za avdiofile/glasbeni ljubimec, ki jo lahko zagotovi ostra, jasna , šokantno zvok.Ker bomo uporabili visoko kakovostnih materialov za posamezne elemente & strokovni proizvodni proces, ki se Večinoma uporablja za avdio opremo in Avto, AUX, MP3,MP4,telefon,ipod in ojačevalniki, zvočniki .Package: polybag.

Dostava : Mi Ladje po vsem Svetu, elemente, ki bodo poslani v 1~2 delovni dan po vaše celotno plačilo !Plačila : Paypal Politiko Vračanja: 1. Nadomestila so na voljo samo za proizvode z napako prijavljene v roku 7 dni po prejemu. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Bomo zamenjavo artikla, če je ugotovljeno, da je napako v roku 14 dni. 4. Kupec zahteva plačilo za svoje poštne pristojbine za vračilo predmeta do nas.Ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive v vsakem primeru. 5. Najprej obrnite na nas po e-pošti, preden se je vrnil vaš element, zato, ker nekatere rešitve ne smejo zahtevati vrnitev vaš element.Vrne element, ki mora biti v novo stanje, z vsemi dodatki. 6. Vse garancije ne krijejo škode, ki so posledica nepravilne uporabe ali združljivosti. 7. Trudimo se, da služijo vsakega kupca najboljše, kar lahko.Garancija in Jamstvo: 1.Pet let Garancije, Kupite z zaupanjem! 2. Če element ni zadovoljivo na vas, ko boste prejeli, prosimo, da se vrnete v roku 14 dni, smo nadomestili z novo, ali pa se vrnete nazaj denar za vas.Obrnite se na nas, preden boste vrnili. 3. Če boste našli vse okvare, za artikel v 3 mesecih, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali bi nadomestila po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. 4. Če element je v okvari po 3 mesecih, še vedno lahko sprejeti, da ga pošljete nazaj k nam.Novo vam bo poslano, ko smo prejeli okvarjen element, vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Druge Politike: 1. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 2. Po prejemu plačila za element, bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije.Če je predmet, ki ni zadovoljiva, da ko boste prejeli, vas prosimo, da nas kontaktirate. 3. Vsa sporočila bodo odzvali v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, bomo odgovor po prejemu vašega ponovno poslati e-pošto, kakor hitro je mogoče. 4. Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Dirigent 99.99% Oxygen Free Bakreni (high pure)
Številka Modela Pošast-3.5/3.5-R000-R
Zunanji plašč Prožen PVC, okolju prijazne
Težka Kabli Močan in Robusten
barve rdeča
Blagovna Znamka GuantaiTelcom

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni