Kaljeno Steklo, pokrov LCD screen protector vidrio 9 H za Tablični računalnik Apple IPad Pro 9.7

Nov izdelek

€4.31

€4.54

-5 %

Na zalogi

Oznake:

polnjenje zaščitnik ipad, logotip kindle, android tablet, sklopka ipad pro 12 9 2020, prvi sneg, film ipad papirja, ohišje za ipad min, ipad pro, ipad, ipad roko ipad

Kaljeno Steklo, pokrov LCD screen protector vidrio 9 H za Tablični računalnik Apple IPad Pro 9.7

PACKAGE VSEBINA:

1X telefona zaslon patron, ogledala, KRISTALNO kaljeno Premije.Zaščitite vaš Pametni telefon spredaj šiška in padcev.

Las ukrepi za varovanje poslani, so:

Dolgo 23.7 Cm

Širina: Za 16,6 Cm

To je vas postavka je pošiljanje RAZSUTEM stanju, je rekel, celo se novi Ne Vodi niti ngún tip blister kartonasta škatla niti pakiranje.

Ne vsebuje čistilo za vgradnjo v vozilo, niti Alkohola prep pad, niti za blister kartico ali polje, ki so bolj poceni in niso nujna za pravilno namestitev.

Zelo pomembno je, da se Zaslon Smarphone je čaj vrečko popolnoma čiščenje mravlja je namestiti kaljeno steklo za varovanje, sicer lahko ostanejo madeže prahu med kaljeno steklo za varovanje in steklom Zaslona.Las sledmi so 100% transparentno .Zunanja plast kristalov je anti-scratch in z lastnino je anti-maščobe (LAS prstnih odtisov znamke manj) .Maksimalna zaščita za Zaslon tvojo telefonsko.Preprečuje poškodbe pri padcu, je udobna lahka in enostavna za mesto.So debeline 0,33 mm in trdoto 9 H. meri za telefon, ki bukev izbrali.Ne perjudica funkcionalnost Ohranjevalnik zaslona na dotik In ne pustite nič ostanki s tem, kar so hitro nadomestljive: Najvišje kakovosti v območju od zaščitnih de crista .

Nakup element z smo tudi, zavarovalnice iz sprejem brez škode: Če je predmet, ki ste prišli poškodovana v Trans vam bomo brezplačno brezplačna dostava za novo točko za dopolnjevanje zalog prejeli s poškodbami.

Na oblast ne uporabljati to storitev, povezanih Al člen:

1 ), Da odprete paket člena mora biti poškodovan, ne, hišni ljubljenčki poškodbami pri vgradnji, niti, ki imajo nameščen člena.

2) Smo, da preverite, ali škodo postavka: mora priti v stik z nami preko eBay sistem sporočanja in escribirnos, ki označuje težave in priložiti eno fotografijo aprecien patron, da je škoda.Enkrat potrdil, reenviara biti nadomestni izdelek.

Prosimo, tally upoštevajte naslednja opozorila o tej vrsta izdelkov:

Najbolj Zaščitno Steklo kaljeno pustite nekaj milimetrov brez pokritja v telefon robovi za lažjo namestitev.Odvisno od modela, terminal Pa se pojavijo šele čez predvsem v terminali, ki imajo stekla z Roba 2.5 D (rob s zaobljenimi, ukrivljenimi ali Konveksno).V njih robu zaščitnik mora ostati nekaj milimetrov terminal za konča.To je zelo im s tant kot Zaščitno Steklo kaljeno Sean Dobro, saj se je toga ne bo ustrezala in ne držijo, da na tem področju, s tem, kar je zaščitnik ne more cubrirla in se levantaría, cogería prahu in zraka.

Zaščitnik lahko priključite do pred kamero ni ello vpliva na kakovost iz slike, vendar mora ne priključite do bližinskega tipala za pravo telefonsko uspešnosti.

Las fotografije ni vedno lahko odražajo Al 100% dobi izdelka.

Las slike, ki so prikazane se lahko nekoliko razlikujejo končnega izdelka.Pred leti, tako da je fotografija in ne vedno kot nalašč ali lahko nekoliko spremeni obliko Zaščitnik izboljšave, ki jih model ali odločitev za kavo.

Material Kaljeno steklo
Značilnosti Nič Dokaz
Blagovna Znamka Todotumovil
Količina 1 Paket
Združljiv Blagovne Znamke Za Apple iPad

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni