MANILAI Veliki Krokodili Ogrlice Podolgovat Polni Okrasnih Ženske Izjavo Nakit Zlitine Momenti Choker hlače z Oprsnikom Ovratnik Maxi Ogrlica

Nov izdelek

€14.67

€17.25

-14 %

Na zalogi

Oznake:

izjava necklac, big strapon, goth velika ogrlica, necklac, choker, neckless ženske, hlače z oprsnikom choker, ovratnik odklopite, choker necklac, chocker necklac

`

Plačilo:

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli thereturned element.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če areplacement ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Hvala, ker ste.

1. Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,Wewill z veseljem storijo enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, Bomo provideyou najboljše storitve.

Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo o vrstnem redu .Bomo poskušali naše najboljše, da odgovor se vam v 12 urah.Hvala za vašo podporo !

Uživajte vaše nakupovanje!!!

Veriga Tip NOBEN
Slog Trendy
Slog 1 Momenti Ogrlica
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Spol ŽENSKE
Stil 2 Izjava Ogrlice
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Ogrlice
Številka Modela CE4995
Priložnosti Sodelovanje , Darilo , Stranka,Wlfare
barve zlato, srebro
Slog 3 Choker Ogrlice
Teža 220G
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Slog 4 ovratnik ogrlica
Obesek Velikost 9 cm
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Ogrlica Tip Momenti
Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka MANILAI
Slog 5 Big Momenti
Material Crystal

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni