Spceddy MCX Univerzalno 14 cm, 350 mm Sport Volan PU Dirke Volan Šport S Rog Gumb SW20S052450

Nov izdelek

€21.24

€37.26

-42 %

Na zalogi

Oznake:

kolo rog, logitech g27 volan, omp sedež, nardi drift volan, recaro sedeža, hitro sprostitev volan wrx, 3 točke pas, 350 mm, dirke volani, tipka na dotik gumbi

Dobrodošli v naši trgovini

Podrobnosti o izdelku: Material: PU Velikost: 14inch Premer: 350 mm Volan teža: Približno 1,0 kg Paket teža:1,2 kg-1,5 kg Slog: Dirke slog, Iskanje slog, Globoko posodo 70 mm

Funkcije: Ta izdelek je univerzalno.Posebej zasnovan za rally motorsport zahteve Lep logotip in vzorec PU - udoben občutek.Izdelana v skladu s humanistični mehanike koncept, enostavno nadzorovati.Nova moda, high-end in lepa

Package Vsebina: 1x Volan 1x Rog Gumb z NDlogo Rog žice in vijaki

Opomba: prva sprememba je potrebna znanja.Različni modeli se lahko zahtevajo različne podlage, ki jih je treba kupiti ločeno.Če so že bile spremenjene, niso potrebne.So druge barve, če boste našli v trgovini, ali se obrnite na prodajalca.

Izdelek zaslon:

Dostava:

Naši izdelki so poslane v roku 1 - 5 delovni dan po plačilu, je bil izpolnjen.Mi ladje po logistike, ki ga izbere kupec, in bo o tem obvesti kupca v trenutku, če obstaja kakršen koli spremenite.

Garancija Za Vračilo:

Smo popolnoma jamstvo za vse naše artikle.Vsi predmeti so popolnoma nova in nerabljena.Če smo poslali napačen stil ali napačne barve, smo lahko povrnili denar ali reship.

Povratne informacije:

Prizadevamo si za 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Vaše povratne informacije so zelo imortant za NAS, Smo poskušali naše najboljše, da ponujajo najboljšo storitev za naše kupce.Prosimo, da sporočilo nam pred odhodom negativne povratne informacije.bomo poskušali naše najboljše, če želite odpraviti težave, do vas izpolnjujejo.

Kupci Storitev:

Nudimo 24 ur fulltime storitev,Če imate vprašanja o naših izdelkih, prosimo, pošljite email ali nas kontaktirate kadarkoli.Vaše vprašanje bo odgovoril v roku 12 ur.Potrudili se bomo za vaše zelo potrebno,Hvala!

In upam, da sreča vedno z vami.

Odgovor in vprašanje:

Q1: Zakaj je prodajalec izberite različne ladje način iz moje izbire?

A: Mi običajno po stranke izbrane dostavne način dostave.Vendar pa je za nekatere oddaljena območja, kupec izbere logistike ne pridejo,Ali zaradi ugodnih razlogov, kot so vreme ali druge, polet mora biti žigosana in drugih express dostava je treba poslati.Ampak ne skrbite, mi bomo poslali sporočilo za vas, prosim, ne pozabite preveriti 'Orgon.si sporočilo".

Q2: Zakaj niste odgovorili moje sporočilo, v času?

O:smo ponavadi poskrbi delavcev, ki delajo ponoči, ker ko si ljudi na dan, to noč na Kitajskem zdaj.Smo offer24 ur fulltime storitev.vaše vprašanje bo odgovorila v 8hours.Res upam, da za rezervne ne prizadevajo, da vam služijo tudi.

V3:Ko sem prekliči moj naročil, kako dolgo boste vračilo svojega denarja?

A: Dragi, ko boste preklic naročila, Ne nam, ampak Orgon.si se bomo vrnili vaš denar nazaj z 3-7 dni.lahko kliknite to povezavo, da preverite svoj bančni račun.https://icschannel.alipay.com/iportal/portal.htm?locale=en_US https://icshall.alipay.com/hall/index.htm?sourceId=AEOnlineService&language=en_US%3E

Element Širina 350MM
Slog globoko posodo
Velikost 14inch
Postavka Višina 14inch
Postavka Dolžina 14inch
Globoko 70 mm
Posebne Funkcije Smer Nadzor
Premer 350 mm
Izmenjave Številka Dela SW20S052450
Država/Regija Proizvodnji CN
Drugi Del Število SW20S052450
Vrsta Materiala PU
Proizvajalec Številka Dela NDLOGO-SW20S052450
Element Teža About 1.0kg
Umestitev na Vozilu SPREDAJ

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni