433MHz Brezžični Daljinski upravljalnik IR ultra-močna Extender Repetitorja doma TV Oddajnik Sprejemnik Blaster Oddajnik Za DVD, DVR IPTV

Nov izdelek

€10.74

€13.42

-19 %

Na zalogi

Oznake:

ex yu iptv, g10 pro, lineas iptv cccam, iptv pametnejši, ir daljinskim upravljalnikom za pc, ir blaster, IPTV, fs a6, nastavitev iptv smart tv, iptv m3u

433MHz Brezžični Daljinski upravljalnik INFRARDEČI Podaljšek, Repeater Oddajnik Sprejemnik Blaster Oddajnik za DVD, DVR IPTV

Opis:

1. PAT-435 infrardeči daljinski upravljalnik brezžični transponder je sestavljen iz Oddajnika in Sprejemnika.Super heterodinske 433MHz brezžični prenos sheme je sprejel, ki že dolgo prenos na daljavo, močan anti-interference in občutljivost.

2. Daljinsko brezžično daljinsko krmiljenje gospodinjskih naprav, kot so DVD, DVR, IPTV, satelitska tv set-top box in digitalnih set-top škatle se lahko uporablja v različnih krajih.

Funkcija:

1. Uporabite 433MHz frekvenčnem pasu.

2. Podpora 38KHz/56KHz nosilno frekvenco.

3. Neoviran prenos na daljavo do 200 metrov.

4. Oddajnik in sprejemnik se lahko uporablja v parih, in se lahko uporabljajo v eni, več.

5. Super heterodinske 433MHz infrardeči povezavi, brezžični daljinski upravljalnik vrnitev, ki je popolnoma združljiv z DVD, DVR, IPTV, satelitska tv set-top box, digital set-top box in drugi daljinski upravljalnik signalov.

6. Izdelek ima svojo izjemno močno infrardeči daljinski nadzor prenosa signala ali v kombinaciji z ir daljinski upravljalnik signalov razširitev žice.

7. Celotno strojno opremo, design, ni treba, da namestite programsko opremo, USB napajanje, plug and play, enostavno in priročno.

8. 433MHz modul je bil potrjen s pravili FCC CLASSB v ZDA, in mobilna aplikacija je varno in zanesljivo.

Specifikacija:

Oddajnik:

Oddajna frekvenca: 433.92 MHz ±200 kHz superheterodyne

Infrardeči prevoznik: 38KHz/56KHz

Učinkovito daljinski nadzor razdalje med oddajnikom in daljinski upravljalnik: ≤10 m

Vhodna moč: 5V 100mA ali dve AA LR6 1.5 V baterije (izključeni)

Sprejemnik:

Sprejemna frekvenca: 433.92 MHz ±200 KHz superheterodyne

Infrardeči prevoznik: 38K/56K (ročno preklapljanje)

Sprejemnik in Daljinski upravljalnik, ki Učinkovito Signal Sprejema: ≤5m

Vhodna moč: 5V 100mA ali dve AA LR6 1.5 V baterije (izključeni)

Vodoravne pregrade-brezplačen prenos na daljavo med oddajnik in sprejemnik: ≤200 m

Proizvod velikost: 65mm*50 mm*35mm/2.55*1.96*1.37"

Pakiranje velikost: 135 mm*105mm*40 mm/5.31*4.13*1.57"

Pakiranje teža: 177g

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

Pakete:

1 x Oddajnik

1 x Sprejemnik

2 x USB Kabli

1 x IR Oddajnik Podaljšek

1 x Uporabniški Priročnik

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko enem naročilu za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Frekvenca 433 MHz
Poreklo CN(Izvora)
Podpora APP No
Blagovna Znamka ALLOYSEED
Uporaba TV
Paket Da,
Brezžična Komunikacija IR
Številka Modela PAT-435
Kanal 1
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni