Aluminijasto Stojalo Gori Anti-Slip Base Nosilec za Amazon Echo Kažejo, 8 Celoten 360-Stopinjski Nastavljiv Vrtljiv Nosilec Črna

Nov izdelek

€10.74

€14.92

-28 %

Na zalogi

Oznake:

pie echo kažejo, osnove echo kažejo, 8, film echo kažejo, 8, echo kažejo, echo kažejo, 5 podpora, echo kažejo stojalo, echo, echo pika avto nosilec, echo dot 4, bb gori

Ta prilagodljivo stojalo je narejena po meri za Amazon Echo Kažejo, 8 (naprava ni vključena), to je zelo enostavno namestiti in odstraniti, super deluje.

To stojalo je nastavljiv in 360 stopnja vrtljivi, enostavno nagib naprej ali nazaj za izboljšanje gledanja.Postavite na mizo ali števec in enostavno prilagodite Odmev Kažejo, 8 gledanja.

Ta pametni zvočnik imetnik s netic prilogo, je to zelo enostavno in varno, da imajo vaše Echo Kažejo, 8 napravo, tesno, in zaščito (Echo) Kažejo, 8 iz padca.

To mount pribor z anti-slip znanja, gumijasto blazinico na osnovi stojalo zagotavlja več zaščite, da bi preprečili drsenje.

Sprostiti Prostor Off Tabelo.

barva: črna

Material: ABS

velikost: 15x9x3.8 cm

Vsebina Paketa:

1 * nosilec

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Aluminijasto Stojalo Gori Anti-Slip Base Nosilec za Amazon Echo Kažejo, 8 Celoten 360-Stopinjski Nastavljiv Vrtljiv Nosilec Črna

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Stojalo Gori Anti-Slip Base Nosilec za Amazon Echo Kažejo, 8
Paket Da,
Material Plastični
Postavka Vrsta STOJALO

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni