60cm/ 23.62 v Plastične Vrečke za Vrtnarjenje v zaprtih Prostorih &Prostem Balkon Bonsaj DIY Ovalne Betonske Vaze Planter Večkratno uporabo Plesni

Nov izdelek

€51.81

Na zalogi

Oznake:

zlato plastičnih bonsaj, abs plastike plesen, zunanji planter, plesni za mavca vrt dekor, steklom na prostem planter, lonec, KRŠKO, plesni vaza, cvetlični lonček, tin tla vaza

Da Bi Dajanje

1. Mi smo za prodajo 60 cm (+/-1 cm toleranca je najti) konkretne cvetlični lonček plesni na tej strani samo.Prosimo, obiščite naše TRGOVINE DOMOV, če si želite ogledati več možnosti, če želite izvedeti več kip plesni. 2. Prosim, pustite vaše CELOTNO IME, telefonsko številko, potni list informacije (ruski prijatelji) in davčnih informacij (Brazilija prijatelji), ko oddate naročilo.Na kurirje treba thenm v stik z vami, ko se bo dostave, ali pa bomo morda potrebovali boste, ko bomo prejeli potrditev naročila. 3. Prosimo treba OPOZORITI, da pozimi sladko slog je iz litega odprtine SPODAJ in Kitajski slog, ki je od VRHA.

Dimenzije

0.5~1 cm razlike je mogoče najti zaradi soba temperaturnih nihanj.

Sponke Za Pritrjevanje

Samo vrtenje zaponke, si lahko sestavite ločene ali plesni, enostavno ujeti in učinkovit na gradnje.Opombe: 1. Prosimo, pripnite sponke v MANJŠIH konca. 2. Plastika je lahko obrabljena kot dnevi minevajo, če se vam zdi, da zaponke so zdrobljen, prosimo, uporabite jeklene žice ali M8 vijaki v pritrditev.

Smernice Gradnje

1. Mi bi ponujajo brezplačno usposabljanje preko video konference ali za pošiljanje JPP smernice. 2. Vse lonec plesni konstrukcij mora priložiti jekla (#6) kot podporo, mi ne predlagamo uporabo konkretnih samo. 3. Prosimo, ščetka za plesni sprostitev v notranjosti kalupa, to bi pomenilo, da je gladko demolding in zaščitijo zidne plesni. 4 Prosimo, hit plesni gentlely s plastičnim kladivom po pour beton /cementi. 5. Prosimo, vode, plesni, preden vzamete izven forme. 6. ZGORAJ navedene PROCESE, ki so zelo kritični za daljše plesni življenjsko dobo. 7. Kipi so lahko obarvani z različnimi slike ali prevlek po vaših osebnih željah.Mi smo veseli, da vidite različne talent modelov od vas.

O Nas

Z 10+ let izkušenj v gradbeništvu plesni predelovalnih dejavnostih in popolno zbirko plesni, prepričani smo, da smo vam lahko na enem ustavljanje in rešiti vsa vprašanja.Ne moremo jamčiti, da plesni se lahko uporablja za več kot 1000times ali 10+ let.Vendar smo prepričani, da smo se ponujajo razumno ceno, z najboljšo kakovostjo.

Številka Modela TY-0601/0602
Material Plastični
Vrsta Tla Boughpot
Uporabljajo Z Cvet/Zelenih Rastlin
Oblika Ovalni ABS Plesni
Nastavitve Domače Vrtnarjenje Bonsaj DIY
Notranji Premer 60cm/ 23.62 v
Uporaba Vrtnarstvo Cvet Pot Plesni
Plastika Tip ABS
Poreklo CN(Izvora)
Slog Evropa
Nastavite Vrsto No
Uporaba Pogoj Nadstropje
Končna Premazan

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni