Novo HDMI je združljiv Moški 3 RCA Video in Avdio AV Kabel 3RCA Stereo Pretvornik Komponente Za TV Set-Polje Prenosni RAČUNALNIK Desktop

Nov izdelek

€3.21

€4.93

-34 %

Na zalogi

Oznake:

4k hdmi kvm stikalo, av, hdmi rca, pretvori hdmi rca, av za mini hdmi, av na vga, dvojno stikalo hdmi, 4k ponovitev, av pretvori v hdmi, pretvori hdmi, 4k hdmi arc splitter

Opis:

Značilnosti Izdelka:

HDMI na RCA Pretvornik: Vse v enem, Združujejo HDMI in RCA kabel s HDMI na RCA čipov Pretvornik.To bo pretvori HDMI signala (Amazon Ogenj Palico, Roku, STB, Blu-ray, DVD, PS3, PS4 itd.) RCA analogni signal za AV naprave (na primer RCA input starih TV).

Vgrajenih čipov HDMI za AV Pretvornik: Združljiv z HDMI 1.3, Podporo HDMI vhod iz 480i do 1080P.Izhod audio sinhronizacijo z video.

Igrajo novo HDMI naprav za starejše Televizorje/ Izpiše: za Razliko od drugih HDMI na RCA kabli, ta značilnosti vgrajeno v čipov pretvornik - vam Prihrani denar, saj odpravi potrebo po dodatnih komponent.

Delo z Vsemi HDMI in RCA Naprave: Povežite HDMI vtič v vse naprave z HDMI izhod, kot so Amazon Ogenj Stick/ Roku/ PlayStation 4/ XBOX/ PS4/ PS3/ PC/ TV Box/ Projektor.Nato priključite RCA koncu v vsakem zaslonu z RCA vhodov, kot so Monitor/ TV/ HDTV/ TV Box/ Projektor in več.

Opomba: Ta HDMI na RCA Pretvornik je treba powered up za 5V/1A USB napajanje preko USB power port

Specifikacije:

Specifikacija Izdelka:

Tip ;HDMI na RCA Pretvornik Kabel

Vhodna vrata :HDMI

Izhodna vrata :RCA (Rumena, Bela, Rdeča)

Izdelek Dolžina Kabla :6 m/1,8 m

Barva :Črna

Paket Je Vključeno:

Paket Vključuje:

1 x HDMI na RCA Pretvornik Kabel

Priključek B RCA
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka centechia
Številka Modela --
Vrsta HDMI Kabli-združljiv
Spol Moški-Ženski
Priključek A HDMI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni