Avto Jump Starter Zagon Naprave Baterija Power Bank 600A Jump starter Auto Buster Sili Booster Avto Polnilec Jump Starter

Nov izdelek

€26.22

Na zalogi

Oznake:

avto jump starter, 70mai jump starter, skok starter suoki, naprava start, buster za avto, yaber avto jump starter moči banke, 12v avto polnilnik baterije, Skok Starter, high power skok starter, komplet avto ojačevalec

Rezervni deli:

Staranja testiranje pred odpremo :

Prosimo, Notic:

Ker izdelki ne bo imel dodatne notic o spremembah na embalaži izdelka,kraj porekla ali z nekaj dodatki,ki jih ne moremo zagotoviti, da stranke dobijo blago točno isto s shranite sliko in opis izdelka.Vendar ne moremo zagotoviti, da so izdelki za vse enako, z dobro kakovostjo na trgu.Če mi ne posodobiti sliko ali sorodne informacije v času, vas prosimo, da boljše razumevanje.

1.Mi lahko sprejmemo vse vrste plačila.

2.Prosimo, potrdite, izdelek in naslov za dostavo.In prosim, pustite nam sporočilo, da povem, kako veliko vrednost lahko napisali primeren o izdelkih.

3.Mi vam bo pustil sporočilo, da vam povem številko za sledenje po vrstnem redu, odpremljeno.In prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje o ladijski promet.

1.O poštnine čas,Gledano na Splošno,3~5 dni za DHL/UPS dostave.7~10 dni za EMS dostave.15~30 dni za HK Post Zraka dostavo Pošte.

2.Prosimo, upoštevajte, da če je vaš naslov za dostavo, ki je oddaljeno območje za DHL, boste morali plačati druge 36usd za daljinsko poštnine.

3.Prosim, pustite nam sporočilo povejte nam, da vrednost, ki jo lahko pišete na paket.Imamo veliko izkušenj na carinjenje.Prosimo, povejte nam, kaj je najboljšo ceno za vas, za deklarirana vrednost paketa, tako da se boste lahko izognili plačati visok davek.Kot vemo,Madžarska, ruska Federacija in TURČIJA so strogo uvoz politike, tako da, če vaš paket bo tistih državah, morate precej seznanjeni s politiko, in nam povejte, kaj je najboljše.Če ste iz Brazilije, morate zagotoviti vašo CPF ŠTEVILKO(DAVČNA ŠTEVILKA).

1.Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po prejemu pošiljke, če boste dobili poškodovan element.

2.Če niste zadovoljni z našimi producs in se želijo vrniti k nam, prosimo, da contaction z nami v 2 dneh po tem, ko ste prejeli sklep.Ali mi ne bo zamenjave ali povračila.

3.Ko vrnete izdelek, nam, pošljite nazaj z original paket in zagotavljajo številko za sledenje .In morate, da opravijo nazaj dostava brezplačno.Zato bodite previdni preden naročite.

4.Povrnili vam bomo, ko bomo prejeli zadnji izdelek.Če želite zamenjavo,vas bo polnjenje nazaj, ladijski promet pristojbina,in mi bo dajatev, ladijski promet pristojbina vrne.

1.Bomo res appraciate vaš zgodnji potrditev, ko je prejela sklep.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

1.Naš delovni čas je od 8:30 am - 23.00 ure.

2.Prosim, pustite nam sporočilo, če imate kakršno koli vprašanje ali težavo, ko smo ne na spletu.Mi vam bo dala odgovor, ko smo dobili sporočilo.

3.Smo toplo dobrodošli, vaša poizvedba v vsakem trenutku.

4.Prosim, pustite nam sporočilo na Trademanager CN1510739781.

Certificirani MSDS
Hitro Polnjenje Eden Od Načinov, Hitro Polnjenje
Poreklo CN(Izvora)
Stopnja Konverzije 85%~90%
Element Teža 1kg
Blagovna Znamka OBDIICAT
Baterija Kapaciteta(mAh) 18000-20000
Garancija 1 Leto
Avto Maker Več Znamk Avtomobilov
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Funkcija Za Bencinske avtomobile
Napetost 12V
Število vgrajenih Baterij 4
Postavka Vrsta Polnjenje Baterije Enote
Posebne Funkcije Avto Sili Moči Banke
Vršnega Toka 600
Paket Plastična Škatla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni