Kostum Otroci Dekle Otroka Neverjetno Masko, Kostum Man Bo Ustrezala Fantje Black Stranke Halloween Odraslih Moških Cosplay Oblačila

Nov izdelek

€7.70

€11.49

-32 %

Na zalogi

Oznake:

stranka obleko kostume odraslih, morf obleko, črne moške obleko, odrasle kostume za odrasle osebe, odraslih kostum grandes, zentai, Obleko, kostum natasha romanoff, costum spiderman, jumpsuit samorog

Kostum Otroci Dekle Otroka Neverjetno Masko, Kostum Man Bo Ustrezala Fantje Black Stranke Halloween Odraslih Moških Cosplay Oblačila

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cen in poskuša ponuditi vrhunskemu storitev, in upamo, da boste lahko uživali v nakupovanje čas.

Največje prsi in pasu meritev je pod 102cm za največji

velikost.Ta noša ni za velike ljudi

Velikosti grafikona (Material je raztegljiv)

Dostava :

bomo ladja na svetu ,lahko izberete način dostave v skladu z vašim časovnim potrebam.

1.kitajska post air mail približno 25 do 30 delovnih dni ,lahko traja dlje, na nekaterih področjih, kot so Rusija ,Brazilija itd.

2.EMS traja 7-15 delovnih dni.

3.Fedex traja 5-7working dni.

4.DHL traja 3-8working dni.

smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na da ,če potrebujete spremembe ,prosimo, obrnite na nas pred dostava je bil dosežen.

Plačilni pogoji:

Sprejemamo Depozitni,kreditne kartice,bančnega nakazila.Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu ,prosimo, da se obrnete na nas ,si bomo prizadevali, najbolje, da se reševanje vprašanja.

Vračilo kupnine:

sprejemamo 100% vračilo, če izdelek je kakovost proplems ali nepredvidenih napak.Vendar pa kupci, ki so zahtevane za pošiljanje izdelkov nazaj v naši pisarni.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Najlepša hvala za obisk nas! :)

Uživajte Orgon.si nakupovanje!!

Znaki Kostum
Material Najlon, Spandex
Blagovna Znamka Novedan
Slog Maska Cosplay Kostum Fantasia Rdeče Črne Barve
dolžina rokav Polno
Postavka Vrsta Kostumi
Spol Unisex
Številka Modela Maska Cosplay Kostum Fantasia Rdeče Črne Barve
Sestavine Maska
Funkcija Superheroj man kostum
Za odrasle in otroke Odrasli in Otroci, Moški in fant
Vir Tip Film & TV
Posebno Uporabo Kostume In Pribor
Ime Oddelka Otroci
Velikost height 100cm-180cm
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni