Hismith KlicLok Sistem Adapter za Vac-U-Lock Dildos Pomlad Extender Vac-U-Lock 2 v 1 Adapter za uporabo na KlicLok Sistem sex stroj

Nov izdelek

€24.38

€35.33

-30 %

Na zalogi

Oznake:

ponaredek penis trak na, fredorch stroj, stekla seks igrače, ebony dildo hlače, seks igrače, analni, analni dildo, vibrat, seks stroker, dildo vac u zaklepanje

Opis izdelka

Material: Nerjaveče jeklo Skupni Velikosti:16.5*2.8 cm Barva:Črna Pralni Priključek: KlicLok Sistem Priključek Opomba:Ta izdelek ni mogoče uporabiti sam,je treba uporabljati z Vac-U-Lock priključki skupaj.POSEBNO OBLIKOVANI: Za Hismith premium sex stroj z KlicLok sistem samo VISOKO-KAKOVOSTNE KOVINE: Visoko gostoto aluminij zlitine z ultrazvočno anodnih oksidacijo, ENOSTAVEN ZA UPORABO IN ČIŠČENJE: Self-objava design, vas prosimo, jo očistite z gospodinjskimi detergenti TRAJNO IN TRDNO: Vse kovin, izdelavo, montažo, trajne in zadnji življenje dolgo FUNKCIJA: Bo vaše Hismith Združljiv z Doc Johnson Vac-U-Lock priloge,lahko uporabite vse svoje Vac-U-Lock prilog na vaše Hismith sex stroj z KlicLok sistem.In dodaj Pomlad Extender,Prilagodljiv spomladi s super odklonijo nazaj in trpežne,jih lahko uživajo raznoliko prodira užitek brez prilagoditev stroja.

Pakiranje vključuje:

1 x Pomlad Vac-U-Lock kartica z KlicLok Sistem

Skrivnost embalaže:

Za zaščito kupca zasebnosti, embalaža, ne bo imel nobenih informacij o izdelku,Samo veš kaj, " a v notranjosti.Običajno smo razglasi za "massager"ime, carinske,Tako da ni važno, kaj ste kupili, ne boste imeli zadrego.

Več izdelkov informationm

Priporočamo, da ste prebrali oznake, opozorila in navodila pred uporabo ali uživanje.

Plačilo:

1. Uporabljamo Depozitni plačilo.Depozitni podpira VISA Kreditno kartico, Western Union, Bank transfer (T/T,Paypal itd. 2. Pls plačati v roku 3 dni po vrstnem redu.

Pošiljke:

1. Mi ladje elementov prek EMS, DHL, UPS, TNT, Kitajska Pošti ali Hong Kong Post. 2. Naročila se obdelujejo v 24-72 ur plačilo preverjanje. 3. Smo samo potrdili, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za referenco. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS je na voljo za prevoznika in izključuje ob vikendih in praznikih.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo poskrbeli za pošiljko in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. (V drugih državah ali v oddaljenih območjih, bo morda trajalo dlje.) 8. Vse cene ne vključujejo davka na carinsko, prosimo za razumevanje, lokalni davčni predpisi pred oddajo naročila.

Pogosta VPRAŠANJA (Vprašanja in odgovori)

Q: Kako narediti varstvo zasebnosti?O: mi Smo zelo zaskrbljeni glede svoje zasebnosti, varstva: 1)Uporaba diskretno embalažo, 2) Pisna "massager" ali "igrače".V: Kaj lahko storim, če ne bi prejeli naročilo v času?A: kontaktirajte me v Orgon.si,bom posredoval 2 rešitev: 1) Razširitev pretection čas; 2) Celotno vračilo za vas.Q: Kaj storiti, če prejme napačen izdelek?A:kontaktirajte me v Orgon.si,bom posredoval 2 rešitve: 1) Poslati novo, to je brezplačno; 2) Celotno vračilo za vas (**Prosim, ne vrne paket, ki ga sami brez obrnete na nas,da bi se izognili povzroča prekomerno izgubo tovora, ne bomo dogovoriti za vračilo,hvala za razumevanje)

O nas

Hismith je načrtovanje, razvoj in proizvodnjo integriranega podjetja.Osredotočeni smo na high-end seks-pralni načrtovanja in proizvodnje.Naš cilj je pomagati našim strankam, opravljanje končni užitek v zasebnem življenju.Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.

Material Nerjaveče Jeklo
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Značilnosti pralni adapter
Uporaba z Vac-U-Lock dildo
Postavka Vrsta Dildos
Blagovna Znamka HISMITH
Globina vstavitve 8,5 cm
Velikost spring Vac-U-Lock
Premer 2.5-2.8 cm
Številka Modela HSC22

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni