Luksuzni Ženski Majhen Konj Eyse Cirkon Kamen Vintage Uhani Srebrne Barve Stud Uhani Bela Mavrica Rdeča Vijolična Uhani

Nov izdelek

€2.89

€4.81

-39 %

Na zalogi

Oznake:

gradient mavrica uhani, zlati uhani mavrica, nakit kamna, uhani z mystic kamna, mavrica prstan uhani, mavrica cirkonij, uho, mavrica srebrna, grozd mavrica uhani, uho zelena

Zlato, ki je Napolnjena Nakit je trdno plast kakovosti zlata toplote vezana na notranjo draguljarjev kovinski..To je vse super lastnosti trdnih zlatega nakita.To je extermely dolgotrajen in če je poskrbljeno vas bo trajala celo življenje.Prosimo, raziskave Zlato Nakit, ki je Napolnjena na internetu, če želite izvedeti več informacij o tem veliko novih izdelkov.Ne primerjajte zlato, ki je napolnjena nakit za pozlačen nakit, kot ni primerjave.

1.mi ladja v vseh naših predmetov po vsem svetu v 48hours, ki jih na kitajskem pošti priporočeno pošto/ePacket/china post navadne majhne paketni/DHL/EMS.

Dostava pot, je odvisno od skupno denar vašega naročila

2. Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri Pregled.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

5.Po pošljete pošti(prikaži čaka kupec prejema blaga), ne moremo spremeniti naslov več,zato vas prosimo, da preverite naslov, ki je pred njim.

6.Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1) Če proizvodi niso isto kot desription ali zdrobljen v tranzitu.Prosimo, pišite nam v roku 7 dni in zajemite fotografijo ,Bomo poslati ali vračilo denarja za vas.

2) Zaradi kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za stroške prevozov

3) lahko obrnete na nas, tako da pustite nam sporočilo v to, da bi na Orgon.si ali Trademanger, Bomo odzvali na vas asap

Če imate kakršnakoli druga vprašanja, ali pa bi radi več informacij na katero koli od naših predmetov, prosimo, ne oklevajte v stik z mano na moj trademanager .Ampak, če ga boste prejeli, ko se prikaže element, Če niste zadovoljni s tem, prosim, kontaktirajte me, prvi in bom reševanje vprašanja z vaše zadovoljstvo , pred odhodom povratne informacije

Material Kubičnih Cirkonij
Nazaj Iskanje Push-nazaj
Blagovna Znamka Bamos
Fine ali Moda Moda
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Uhan Tip Stud Uhani
Številka Modela Ear0040
Slog Trendy
Postavka Vrsta Uhani
Spol ŽENSKE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni