28Pcs/Set Izdajanje Iglo Kompleti Topi Nasvet Brizgo Kapalko Plastičnih Tekoče Stisnite Stekleničko Za Dolivanje Varjenje Nanašalec Lepila

Nov izdelek

€2.98

€3.58

-16 %

Na zalogi

Oznake:

prst stikalo, vaja za glavo, tekoče lepilo razpršilnik, 1 ml steklena brizga, kola pijače, odstranjevanje brizg, iglo lepilo razpršilnik, oprosti iglo, stekla injektor, 30cc brizgo

Opis:

Ti 28Pcs/Set izdajanje iglo kompleti so namenjeni za izvajanje tekočih zdravil za vašega psa, mačke, ptice in druge manjše domače živali; za merjenje hranil za vaš vrt, rastline; za laboratorijski eksperiment; za tekočine in parfum prenos, kot tudi za lepljenje projektov, prav tako se lahko uporablja za industrijska lepila in merjenje E-Tekočine, itd.

Specifikacija:

Tekoče Stisnite Stekleničko Zmogljivost: 30 ML

Količina: 28Pcs/Set

Package: Steklenice, Topi Konico Igle, Lepilo Droppers, Jasno Zaščitnike

Značilnosti:

1. 28 predmetov v celoti, vključno z 8Pcs tekočino iztisnite steklenice, 10Pcs različnih velikosti topi konico igle, 10Pcs lepilo droppers in več jasno, za varovanje sluha.

2. Jasno varovanje sluha lahko zaščitite, da ne bo bolelo, in tudi bolj priročen za shranjevanje tekočine v brizg za prihodnjo uporabo.

3. Popolna velikost za dajanje tekočine zdravila za vašega psa, mačke, ptice in druge manjše domače živali; za merjenje hranil za vaš vrt, rastline; za laboratorijski eksperiment; za tekočine in parfum prenos, kot tudi za lepljenje projektov, prav tako se lahko uporablja za industrijska lepila in Merjenje E-Tekočine, itd.

Obvestilo:

1. Nasveti o igle so topi in ravno tako ne morejo prebadajo kožo.

2. Topih konico igle so primerni le za industrijsko uporabo in obdelujete aplikacije.Ne gre za medicinske pripomočke, in zato ne more biti uporabljena za injiciranje namene.

3. Topih konico igle so potrošno blago in storitve življenje odvisno od tega, kako jih uporabite.

Paket Je Vključeno:

8 x 30 ml Tekočine Squeeze Stekleničke

2 x 1 palca 14 G Tope Igle Nasvet

2 x 1 palca 16G Tope Igle Nasvet

2 x 1/2 palca 18G Tope Igle Nasvet

2 x 1/2 palca 20 G Tope Igle Nasvet

2 x 1/2 palca 22G Tope Igle Nasvet

10 x Lepilo Droppers

10 x Jasno Zaščitnike

Blagovna Znamka JimBon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni