NOVA Zunanja Kampiranje Mat Požar Jama Mat Zaščitna Žerjavico Pad Zaščitnik Odejo Kamin Preprogo Ognjevarne Mat Ognjevarne Odejo

Nov izdelek

€15.36

€27.94

-45 %

Na zalogi

Oznake:

visok plina, požar jama, firepit na prostem, kamin peč, preproga na prostem, prilagojeno motorno kolo, mat, ogenj mat, mikro povezavo orodje, ogenj javor vilice, ognjevarne mat, zunanji ogenj svetlobe

Kamin Ognjevarne Mat Ognjevarne Odejo Fireplacemat Požar Jama Mat Ognjevarne Tkanine, Kamin Preprogo

Bullet Točk:

1、Ognjevarne Pad: To ognjevarne pad, ki se lahko uporablja tudi kot izolacija ali toplotni ščit.Kamin, ki preprečuje oglja iz padca.Vam ni treba skrbeti za požarno po nesreči padejo na tla in povzroči požar.Ta ploščica je zelo dober zaviralec gorenja učinek.

2、Najvišje Kakovosti: Izdelan iz 100% visoko kakovostnih negorljiv material, trajnih materialov.Sestavljen je iz dveh plasti silicija-prevlečeni steklenih vlaken tkanine in plast ognjevarne film za povečanje požarne odpornosti.

3、Sili Preživetje Odeje: uporablja se lahko za gašenje majhnih požarov, ne da bi, kot je grdo kot običajni aparati za gašenje požara.To lahko ustavi ogenj tekočine ali mazivo takoj po rezanju oskrbe s kisikom na ogenj.Prav tako se lahko uporablja v različne vrste požarov.

4、Enostaven za Uporabo: Preprosto povlecite navzdol požarna odeja, širjenje požara odejo, in počasi vrgel proč požarna odeja za kritje ogenj. (Prepričajte se, da pustite, da sedi za nekaj sekund.) Izklopite štedilnik ali katera koli vira toplote.

5、Idealen za Reševanje: To gasilni aparat je idealna izbira za reševanje.Je nestrupen in varen za odrasle, otroke in hišne ljubljenčke.V nujnih primerih, se lahko enostavno shranjene v kuhinjskem pultu.Zelo priporočljivo je, da je kuhinja, kamin, kampiranje, pisarna, žar, žar, itd.v bližini.

Specifikacija:

Ime: Požar Jama Mat

Velikost: približno 50*80 cm/19.69*31.50 palec, približno 50*100cm/19.69*39.37 cm, približno 100*150 cm/39.37*59.06 palčni

Material: iz steklenih vlaken,

Barva: črna

Seznam Vsebine:

1PCS*Požar Jama Mat

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Specifikacija -
Material
Tehnika Drugo
Funkcija Anti-Slip
Slog Sodobno
Vrsta Požarna Odeja
Vzorec Tipa Trdna
Design Drugo
vzorec Drugo
Starostna Skupina Odrasli
Preproga Prodaja Končal Preprogo (kos)
Tip 1 Kamin preprogo
Poreklo CN(Izvora)
Ime Požar Jama Mat
Številka Modela Majhna preproga
Uporaba vrata

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni