Visoka Kakovost Bleščica Namizni Tekač Banket Prtom Tekačev Za Poroka Dogodek Hotel Dekoracijo

Nov izdelek

€15.74

€18.74

-16 %

Na zalogi

Oznake:

poroka decore tabela, poroka dekoracija listnata, poroka dekoracija vaza, poročiti dekoracijo mize, dekoracija poročne mize, poroka tabela dekoracijo samorog, bela tabelo okraski poroke, decoratio poroka tabela, poroka dekoracija šotor, poroka dekoracija vezalke

Bleščica, Namizni Tekač Material: 9 mm debel bleščica tkanina Velikost:30x150cm 30x200cm 30x275cm 30x400cm Nega Pouka: Nežno Hladno Pranje Cikel, Visi, da se Posuši Le Zaradi različne nastavitve osvetlitve dejanske barve se lahko razlikuje nekoliko od slike.Vse mere so približne meritve Funkcija: Enostavno pranje in likanje.Okolje prijaznih izdelkov.Endurable za pranje in prosti gubam.Dobro dotik občutek.Pogosto uporablja za poroko, paries, praznovanja ali drugih posebnih dogodkov.

. Poškodovano blago je potrebno vrniti v roku 7 dni od dobave datum.

. Samo okvarjen element, ki lahko ponudi izmenjavo ali zamenjavo.

. Prosimo, prepričajte se, da je originalna embalaža za vračanje.

. Kupec mora plačati, ladijski promet pristojbina za vrnitev v vsaki situaciji razen naših napak.

. Mi ne bo odgovoren za kupca, morebitne odškodnine in izgube, ki presegajo zneska naročila, da kupec dejansko plačal nas.

. Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.

. Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije, in bomo naredili enako za vas.

. Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, da skrbi in frustracije, boste morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

. Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank. 1. O color: Vse blago, ki v naravi.Vendar streljanje svetlobe, kota, in nastavitve zaslona in drugih dejavnikov, ki lahko povzroči obstoj določene barve v slikah, ne kakovosti težave, vas prosimo, prevladujejo v naravi, hvala vam! 2. O velikosti: Vse mere so izmerjene ročno,to je normalen pojav za merjenje napak, na splošno, meritve napaka je 1-3 cm,upam, da boste razumeli! 3. O tarifni: Vse naše cena ni sklenitev tarife, ladijski tovorni je samo promet pristojbina tarife se zaračuna v vaši državi Meri od uvoznika, in vsaki državi, ki je po Meri Pravilo je drugačen, Če so tarife, morate plačati sami, upam, da si bo vedel o tem!

vzorec TISKANE
Številka Modela SEQUIJA-RUNNER
Uporaba hotel
Blagovna Znamka SHENGXuntex
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Tkanine
Material 100% Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni