EarTlogis Nadomestne Ušesne Blazinice za Audio-Technica ATH-AVC500 ATH AVC-500 sestavni Deli Slušalke Earmuff Kritje Blazine Skodelice blazino

Nov izdelek

€10.23

€11.01

-7 %

Na zalogi

Oznake:

m70x, avto crossover subwoofer, audio technica slušalke, ath msr7, ath m50, audio technica v uho, audiotechnica, ath m40x, premagati solo 3 uho pad, audio technica m40x

Državni obljubo:Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije, 1 točka 2 točki nizko DSR ali odpreti vse spore,vas Prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe !!!

V: Kaj naj storim, če je moje slušalke blazine je pokvarjen?

A: Dobrodošli~ EarTlogis Uradni Trgovini, smo slušalke pribor strokovnjaki.Namenjen iskanju slušalke pribor za vse uporabnike.Najširša paleta dodatne opreme za večino znamk in modelov.

V: Zakaj bi moral zamenjati moje slušalke blazine ?

A: Prvič, Neprijetno in Grd.Drugič bakterije na uho blazine bo počasi rastejo, dolgotrajno uporabo, škodljivih za zdravje.

V: Kaj naj storim, če nisem našel fit Deli?

A: Obrnite na našo customer service osebje,, bomo poskušali naši moči, da izpolnjuje vaše potrebe

﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏

✲ Podrobne: 100% čisto nov & visoko kakovost in Ne origina

✲ Material: Super Mehka Beljakovin & Mehko Gobo

✲ Barva: Črna

✲ Element seznama: 1 par Earpads ( 2pcs ) (, ki Niso vključene slušalke)

✲ Primerni za: Audio-Technica ATH-AVC500 Slušalke.

※ Slike Izdelkov So Bili Sprejeti V Naravi.

※Nasveti: Prosimo, dovolite 1-2 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, (Vse meritve so v mm in prosimo, upoštevajte, (1mm=0.039 palca).Hvala!

☀ Dobrodošli na EarTlogis Uradni Trgovini, to je za slušalke pribor strokovnjaki.Specializirani smo za slušalke, in se zavezali, da iskanje slušalke pribor za vse uporabnike.Imamo najširšo paleto pribor za večino znamk in modelov.Če ne boste našli fit dodatki v trgovini, prosimo, obrnite na našo customer service.Presenečeni boste.

1.Jezik: Naša ekipa prihaja iz različnih držav,zagotoviti komunikacijo, ki je brez ovir. 2.Čas: Obstaja časovna razlika med državami, tako da smo žal mi je za to, da ne bi mogli, da se odzove na informacije v času.Vendar obljubimo, odgovor na sporočilo v 12 urah. 3.Drugo: Ne glede na to, kaj je čas, kaj je problem, vas prosimo, da stik s službo za,vam bomo zadovoljen odgovor.

I. Sprejemamo Visa, MasterCar, Maestro, bančno Nakazilo, Western Union, paypal ...II.Plačilo Ni Uspelo 1.Prosimo, da Spremenite Način plačila. 2.Kontakt Trgovina, Storitve Za Stranke. 3."Pomoč-Storitev za Stranke", ki Smo shipp kakovosti logistike.Lahko izbira : Orgon.si Standardne Dostave, China Post, EMS, UPS, Fedex, E-Pošta... ※Nasveti:mi Smo nezmožen za nadzor dostavo časa, ker je predelani, ki jih Tretje osebe, storitev, vendar če paket ni prispejo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.※ # # , KAKO SLEDITI? ## 1.Lahko preverite v kupca strani. 2.Svetovni Red za Sledenje: https://global.cainiao.com 3.17 Poti: https://www.17track.net I. VESEL# Če ste zadovoljni z našimi predmet in storitev, ki nam 5 STAR povratne informacije (Priložite fotografijo,če je mogoče), ko prejmete paket. ※To je spodbuda in podpora za naše delo.※ II.NESREČNI# Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije, 1 točka 2 točki nizko DSR ali odpreti vse spore,vas Prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe. ※To je za nas priložnost, da popravite napake in izboljšati kakovost storitev.※ ---Hvala !!!---

Postavka Vrsta Blazinice Za Ušesa
Material Usnje
Paket Da,
Številka Modela Za Audio-Technica ATH AVC 500 Slušalke Slušalke
Velikost Standard
Blagovna Znamka EarTlogis

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni