Original odklenjena Za iphone XR Matično ŠT Obraz ID Čisto iCloud za iphone XR Logiko Mainboard 64GB 128GB 256GB Ploščo

Nov izdelek

€139.71

Na zalogi

Oznake:

icloud ipad odklepanje, iphone x icloud, orro, odbor xr, apple iphone xr 128gb, icloud odklepanje, apple iphone xr 128, iphone xs 64 gb, iphone 11 matično ploščo s id face, iphone xs max matično ploščo s id face

100% Original odklenjena Za iphone XR Matično ŠT Obraz ID Čisto iCloud za iphone XR Logiko Mainboard 64GB 128GB 256GB Ploščo

Pls Obvestilo :

1. Matični plošči je 100% prvotne in sproščen,vendar se ga uporablja,ni nič novega , da lahko deluje v vsaki državi ,lahko postavite vaše naročilo z 100% zanesljivosti.

2.poleg tega imamo tudi druge matične plošče za blagovno znamko apple iPhone in blagovne znamke samsung ,če boste potrebovali ,pls stik z nami.

3.Vas bi bilo bolje, da izberejo DHL/EMS express za dostavo,matične plošče, lahko prejmete z varnostnimi in hitreje.

4. če ne veste, kako namestiti odbora,pls prositi za pomoč, da namestite s strokovno osebo, hvala !

Bodite pozorni : Za iphone XR XS XS-Max matično št Obraz id matično ploščo, ko u nameščen, ga je treba posodobiti spet IOS sistem, ki bi uporabo fotoaparata funkcija.Za iphone X / XR / XS / XS-Msx / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max matično ploščo s ID Face , ko u namestitev, pls ne dotikajte se objektiva fotoaparata,ko se ga dotaknite, da bo škoda Obraz ID funkcijo, hvala !!!

Izdelki Zaslon:

Bodite Pozorni :

Za DHL daljinsko fee:

Če se odločite, DHL dostava način, denar ki ste plačali v vaše naročilo je samo za telefon in normalno dhl, ladijski promet pristojbina.Nekateri naslov je oddaljen kraj za DHL sistema, to je razlog, zakaj obveščamo vas, da plačilo za daljinsko pristojbina.Hvala f ali vaše razumevanje.

O davčnih:

Zaradi vsaki državi davčne politike je drugačna, vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki jih kupec je odgovoren , Če je paket, ki ga ni mogoče dostaviti, ker kupci razlog ( vključno z noče podpisati ), kupec, bi affor vseh dodatnih stroškov !

O prazna parcela :

Nikoli se ne bi pošljite prazno parcelo, da naš kupec, niti bi mi pošlji parcele z drugimi predmeti.Prosimo, da odprete parcelo v vaš post častnik prisotnosti.Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden),

prosimo, da se zahtevek zahtevo papirja od svojega post office s svojim žigom.Odprto-paket za video je tudi koristno za vas, da reši problem.

O Garancijo:

Izdelki so najvišje kakovosti,imamo tri mesec garancije,tako da če ne boste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo customer service v najkrajšem možnem času, odkar ste ga prejeli,mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano,prosim, da nas obvestite in mi pišite nam v roku 7 dni za vračilo .Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnjenega blaga.

Obraz ID Funkcija NO
QC Celotno QC Preizkušen
Stanje Razstaviti & uporabljajo
Številka Modela Za iPhone XR
Kakovost Original & odklenjena
Zmogljivosti 64GB / 128GB / 256GB
Frekvenčni Razpon za mobilne motherboard
Vrsta Notranji
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Prvotno Mesto Shenzhen Guandong Kitajske(celinska)
Poreklo CN(Izvora)
Izdelek Stanje Na Zalogi
Združljiv Model Za iPhone XR
Blagovna Znamka YMJ
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni