Žepni nož Odpirač za vino, Cinkove Zlitine 2-v-1, Rdeče Vino, Pivo Steklenica Odpirač Zamaške za odstranjevanje barve, Ročni Načrt Ravno Vijak, Kuhinja Orodja

Nov izdelek

€8.10

€12.86

-37 %

Na zalogi

Oznake:

pivo bottl, steklenica odprta, žepni nož črpalka, pivo homebrew, steklenico žepni nož, pivo pivo, žepni nož professional, odprta vina, pivo pivovarne, steklenico vijak

Žepni nož Odpirač za vino, Cinkove Zlitine 2-v-1, Rdeče Vino, Pivo Steklenica Odpirač Zamaške za odstranjevanje barve, Ročni Načrt Ravno Vijak, Kuhinja Orodja

2-V-1 DESIGN: Ko ni v uporabi, preprosto obesite ali ga preklopite v vsak predal in tako prihranite prostor.Kot nalašč za dom, bar in restavracija.

VRTANJE brez TRUDA, BREZ DROBLJENJE PLUTE: Vino žepni nož funkcije ostrih spirala črv, ki omogoča vrtanje plute enostavno ne drobljenje in nemoteno zgornji ročaj, ki omogoča učinkovito vleče v plute ekstrakcijo.

Svoje ergonomske pobud, ki zagotavlja dober vzvoda, medtem ko nedrsečo silikonski zagotavlja udoben oprijem.Njegov zaščitnik obroč preprečuje vratu steklenice iz lusk.

LEPO OBLIKOVANA, VELIK KOT DARILA: Praktična in funkcionalna, to Odpirač za Steklenice, ki naredi odličen dodatek za vaš kuhinjski pribor.

Barva: Srebrna

Material: Cinkove Zlitine

Velikost: Kot Prikazano

ERGONOMSKO OBLIKOVANI ROČAJ omogoča ta klasični in žepni nož odpirač za steklenice, udobno razumeti in lahkotno, da vklopite, tudi če boste morali uporabiti malo več napora kot običajno, da odprete trmast plute.Trmast in velik 3-palčni dolga široka krila zahtevajo minimalno silo, da pritisnete navzdol, da brez plute iz steklenice, ki vam omogoča, da z lahkoto odstraniti vse velikosti plute, hitro in učinkovito.

MULTIFUNKCIJSKI IN PRIROČNO, naše žepni nož odpirač za vino potegne dvojno dolžnost, kot sta pivo in odpirač za vino.naše krilo corkscrews so rje dokaz, odporna na barvanje, zahtevajo malo ali nič vzdrževanja in so tudi pomivalni stroj varno za priročno čiščenje po uporabi.

Package Vsebina: 1 x Odpirač za Steklenice

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Številka Modela KT371
Funkcija Okolju Prijazno
Kovina Tip cinkove Zlitine
Vrsta žepni nož odpirač za vino
Material 100% Cinkove Zlitine
Odpirači Za Vrsto Vino Konzerve
Funkcija 2 Odpirač za vino
Blagovna Znamka GLANYOMI
Funkcija 1 vina, steklenica odpirač

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni