Artsu Seksi Čipke Kopalke Iz Votlih Push Up Bikini Komplet Ženskih Kopalk Brez Rokavov Kopalke Poletnih Oblačil 41042

Nov izdelek

€8.21

€16.42

-50 %

Na zalogi

Oznake:

jumpsuit pilotni, ženske slog bele čipke bikini določa, ženske seksi čipke bikini komplet, pilot bo ustrezala, cupshe čipke bikini komplet, artsu ženske, costum pilotni, žamet čipke bikini komplet, Obleko, artsu obleko

O Dropshiping & Veleprodajnih Naročil,

Nudimo posebne secrvise,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,naročila preko $100 pošlji v DHL Brezplačno

Trgovina na debelo in spusti shippingare bothwelcomed.Na debelo, vam bomo ponudili popuste in brez izrecnega dostava EMS DHL, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo d.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako lahko sledenje moje parecl?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na mojem računu ni nobenih customstax?Zaradi različnih politik v različnih državah, je lahko za carinske dajatve, ki bi morala biti plača kupec.Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .In 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.

2. Lepota kupec kažejo fotografije, ki so briljantno, zapustiti lepote fotografije in podrobnosti bodo priporočam in pomoči za druge kupce .

3.Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, pls stik z nami ,ne puščajte nobenih negativnih povratnih informacij,Smo bo zagotoviti 100% rešiti vse težave za vas.

Vrsta Podpore Žice Brezplačno
Spol Ženske Obleke,Ženske,Dame,Dekleta,
Vzorec Tipa Trdna
Z Pad Da,
Moda Nov,Preppy stil,Seksi,Bodycon,Stranka,Žogo Obleke,Luštna
Številka Modela bikini
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Slog Priložnostne,Kratek,Seksi&Club,Moda,Novost,Letnik
Poreklo CN(Izvora)
Pas Nizek Pas

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni