Rushing Panther Kip Povzetek Smolo Leopard Kiparstvo Divje Živali Darilo Obrti Ornament, Dnevna Soba Dekoracijo Office Oprema

Nov izdelek

€50.56

€61.65

-17 %

Na zalogi

Oznake:

mačke kiparstvo, Leopard, dekor panther, naruto smole, sculptur, rush tshirt, dekor kiparstvo, pink panther, povzetek smolo kiparstvo, vojaški meč

1. Opis: Rushing Cheetah Kip Povzetek Smolo, Jaguar Kiparstvo Prostoživečih živali, trgovina s Spominki, Poslovno darilo Obrti Ornament Oprema za Pisarniške in Spredaj Soba Dekor.

2. Materiali: varstvo Okolja smolo.

3. Barva: Črna/Bela/Rumena .

4. Velikost(cm): Približno 19(Višina)*11( Širina)*45( Dolžina).

5. N.W.: Približno 2,0 kg.

6. Izdelave: Ročno carving in pobarvan .

7. Uporaba: Dekoracijo, art collection, spoštovanje, rojstni dan, poslovna, darila, spominki in festival praznuje itd.

8. Poreklo: Kitajska.

Slike Prikazujejo:

Za več figurice in skulpture, prosim !

O pakiranja:

Obdan z polistirena in bubble vrečko znotraj karton, ki je zavit z lepilnim trakom.

O poštnine:

Če imate kakršna koli vprašanja in/ali prijave na ladijski promet, in/ali dostava predlogo, vljudno prosim, kontaktirajte nas brez oklevanja.

Glede zamenjave ali vračila izdelka:

Prosimo, preverite element v najkrajšem možnem času po prejemu paketa.Če je predmet, ki je zdrobljen, vas prosimo, da nas obvestite in pošljite sliko v roku 48 ur( ker se prijavite na sprejemnik kopijo express).Mi bo nadomestil za vas, ne oklevajte.Za več podrobnosti, prosimo, posvetujte se z nami.

Kot je za vrnitev predmeta.Kot vemo, je slikanje razlika v različnih monitorjih, tako barvo elementa morda odstopa malo.In tudi, glede odstopa pri snemanju fotografije morda odstopa barvo predmeta.Tako smo do zavrnitve sprejema vrnitvi predmeta, če rerurning razlog za to je v dveh pogoji, navedenimi zgoraj ali ena od njih.

P. S.: se Vračajo razlog, da ne bomo sprejeti tudi to, da je predmet je drugačen od pričakovanj pa se je slika v vaših mislih, preden boste prejeli element.

Opombe: Zadevah, ki ni zgoraj naveden, se rešujejo sporazumno s prijazno pogajanja!Ne glede na to, katera vprašanja ali težave, ki jo srečal pred prodajo, v prodajo in po prodaji, vas prosimo, da nas kontaktirate.Naše poslovanje načelo je prisotno vam prijetno nakupovalno izkušnjo.

Saj vemo, da nič ni popoln v svetu.Ta morilec ni popoln, obstaja morda nekaj madeže in lise neenakomerno barvo širi, vendar je to le čar ročno obrt in vsaka ročno obrti, ki je edinstven v svetu.Vendar sem prepričan, da bo kot nalašč za vas v vašem cenijo oči!

Po meri Da,
Blagovna Znamka ZHENGHAN
barve Črna/Bela/Rumena
Izdelave Ročno Carving in Naslikal
Funkcija Okras, Darila, Art Collection in trgovina s Spominki itd.
Material Smole
Aplikacija Mesto Dom, Pisarno, Lokal, Bar, Hotel, Trgovina Okno in Restavraciji itd.
Regionalna Funkcija Evropa
Aplikacija Položaj Tabletop
Velikost About 45cm*11cm*19cm
Ime Izdelka Cheetah Figur Jaguar Miniaturni Puma, Model Dnevno Sobo
Tema Živali
N.W. Približno 2,0 kg

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni