80ml Avto Bencin, Dizelsko Gorivo, Olje Ohranjevalnik Ogljikovih čistilnim sredstvom, Zmanjšanje Emisij Povečanje Moči Goriva Dodatek za Gorivo Zaklad

Nov izdelek

€4.75

€5.80

-18 %

Na zalogi

Oznake:

diesel moški, gorivo shrani, ameriški dizelski moč, asnu injektor čistilec, čistilo injektor, Olje 5w40, magnetni goriva ohranjevalnik zaslona naprave, plin hladilno sredstvo r134a, čistilo diesel, strojno čiščenje injektor

Bullet Točk:

1、Varstvo oljna črpalka: zmanjšati hitrost staranja vaše oljno črpalko in podaljšujejo življenjsko dobo vozila.

2、Izboljšanje moči: doseči "kemični svinec, mangan, žveplo zmanjšanje" učinek, spremenite zraka molekularno strukturo v notranjosti motorja,dodaj azeotrope v bencin, zmanjšanje zračnega upora v notranjosti motorja, bi bil v celoti spali, Bolj očitna, ko se uporablja v stari avtomobili in tovornjaki

3、Jasno ogljikovih depozit: Po enem ciklu, ogljik v motor sistem bo postopoma očistiti, da bi zmanjšali poškodbe motorja.

4、Varčevanje z gorivom: naj bencina v celoti razgradi, za zmanjšanje porabe goriva, zmanjšanje stroškov

5、Zmanjšanje hrupa:Zmanjšanje hrupa motorja in izboljšanje vozila start-up jitter.

Avto Goriva Zaklad Diesel Dodatek Odstranite Motor Ogljikovih Depozit Shrani Diesel Povečanje Moči Dodatek Olja Za Gorivo Ohranjevalnik Zaslona

Specifikacija:

Ime:Goriva Zaklad Zmogljivost: 80ML

Učinkovitost:Jasno ogljikovih depozit、Prihranek goriva、Zaščito oljna črpalka、Zmanjšanje emisij

Veljavni modeli: dizelskih vozil

Kako uporabljati: 30-65 litrov bencina na steklenico,6 steklenic za cikel, uporabite za doseganje rezultatov

Visoka Kakovost Dizelskega Goriva Dodatek Diesel Injektor Čistilo Diesel Ohranjevalnik Olje Dodatek Varčevanje Energije Cetansko Izboljševalec 80ml Izboljšanje 8.8 KRALJESTVU Gal

Uporaba : Dodajte naši dizelski dodatek pred polnjenjem goriva,običajno 1 steklenica 80ml dodatek, lahko izboljša 30 L-65 L (za 8,8 kraljestvu gal-13.2 kraljestvu gal) dizelsko gorivo, kakovost in uspešnost .

Obvestilo: Če želite uporabljati ta izdelek prvič,priporočamo uporabo 2 steklenic.In tudi ta izdelek naj bi dolgoročno uporabo,lahko obdržite svoj rezervoar za gorivo,filter,injektor čisto zmanjšanje porabe goriva,zaščito vašega motorja,in slove veliko problemov, ki jih povzroča ogljikov izvida in mnenja .

Značilnosti:

1. Jasno ogljikovih depozit: Po enem ciklu, ogljik v motor sistem bo postopoma očistiti, da bi zmanjšali poškodbe motorja.

2. Povečanje moči: To se doseže učinek "razpadejo vodi, pomeša mangan in zmanjševanje žveplovih", spreminjanje zračnega molekularno strukturo v motor, dodajanje ni azeotrope v bencin, zmanjšanje zračnega upora motor in zaradi česar je popolnoma zgorela.Bolj očitna, ko se uporablja v stari avtomobili in tovornjaki.

3. Prihranek goriva: naj bencin popolnoma razpadejo, zmanjšanje porabe goriva in zmanjšanju stroškov.

4. Zaščito oljna črpalka: zmanjšati hitrost staranja vaše oljno črpalko in podaljšujejo življenjsko dobo vozila.

5.Zmanjšanje emisij:Pospeševanje izgorevanja goriva, varčevanje z energijo in varstvo okolja

6. Zmanjša hrup in izboljša vozila start-up jitter.

7. Anti-rja in mazanje: to je lahko učinkovito preprečevanje korozije olje cevovoda in vozila, oljni sistem, tako kot za zaščito in podaljša življenjsko dobo motorja.

Seznam Izdelkov:

1* dizelski dodatek

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Posebne Funkcije Dizelsko Gorivo Dodatek
Postavka Obsega 80ml
Vrsta Materiala Dizelski Injektor Čistilec
Ime Modela Prihranek Goriva
Blagovna Znamka Fuenmo
Dodatek Za Vrsto Dodatki Za Gorivo
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Element Teža 90g

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni