PODATKI ŽABA Mini Video Igra Konzola, Vgrajen v 500 Arkadne Igre Ročni Player Classic, Retro Igra Konzola Za PSP Podporo TV Izhod

Nov izdelek

€17.56

€31.35

-43 %

Na zalogi

Oznake:

igre, polje retro igra konzola, škatle retro pulti, retro dekor, NINTENDO STIKALO, igre psp, datum žaba, igra ročni igralec, psp, mobilni igralne konzole, psp

4K Video Igra Konzola Podporo za PS1/GBA Bulit v 3000/10000 igre

Odprte izvorne kode Linux sistema, z 32GB / 64GB kartica, vgrajena v 3000 + / 10000 + igre.Ruski igralci lahko izberejo tudi 2000+ čisti ruska igra tekme.Podpira igralcev za iskanje igre, podpira igralcem, da prilagodite najljubše igre in lahko predvajate in nalagate igre, ki jih sami.Dovolite si biti intimna s svojo družino, prijatelji in otroci in občutek čar igre!

Brezžični Retro Igra Podpira HMDI Izhod

PODATKI ŽABA najnovejšo različico gamepad, ali se vam zdi zelo retro z otroštvu okus?Mislim, da je odgovor mora biti!Naš načrt filozofija se začne na trend in trend krat, in pogosto sprejema mnenj kupcev, da bodo ta nadzor ročaj za vsakogar!

500 v 1 Retro Video Igra Konzola

Mini Prenosne igralne konzole navdih za vaše navdušenje za boj s prijatelji.S 3,0-palčni barvni LCD-zaslon, vgrajena v 500 classic nostalgično igre za vas, da igrajo.Na nostalgično prenosne naprave, visoki energetski občutek, podpira dva igralca,4-6 ur neprekinjenega delovnega časa in natančno delovanje lahko enostavno povezujejo svoje otroštvo in vas pripelje nazaj na smeh v popoldanskem soncu.

Klasične Igre

Igra konzola je nostalgičen in edinstveno 500 igre.Retro arkadna igre, logiko in matematiko, šport, sestavljanke, arkade, streljanje, akcija, itd.Igra je ne ponavlja.Igrajo različne igre za vaše potrebe.Se počutiš bolj brez stresa in je lahko popeljejo nazaj v svoje otroštvo zabavno.

Bluetooth Brezžični Krmilnik Za Nintend Stikalo

PODATKI ŽABA Lastnih raziskav in design, najnovejša brezžična tehnologija Bluetooth krmilnik Za Gamecube Krmilnik Za Wii Vibracije Gameing.Primerna za Nintendo stikalo / PC / TV BOX / PS3. Če želite, da se predvajanje začne Blizu Ali katero koli Smash igre,ti so odličen kraj za začetek.

Najboljše Darilo za Otroke & Zabava za Vso Družino

Preprosta arkadna slog, enostavna za igranje.To je idealen spremljevalec, da vaše otroke, ki so v uporabi in imajo dober čas z igranjem.Uživajte svoje starši-otrok, časa in da bo zabava za vso družino.to bo najboljše za Rojstni dan /Božično darilo za otroke in odrasle, prinaša več smeh in sreča za vso družino.

Prenosen in Enostaven za Prevoz

Kompakten in lahek, prenosne igralne konzole, mini telo, nosijo ga s seboj.Najboljši način, da se sprostite v svoj prosti čas na poti na delo.Igrati kadarkoli, kjerkoli in uživajte v zabavno vlak, letalo, tabor ali potovanje.

Polnilna Baterija

Baterijo za ponovno polnjenje in v velikih zmogljivosti: 1020mAh, Vsako polno polnjenje, ki vam omogoča igranje do 6-8 ur.Ko potujete, potovanje, kampiranje, vam ni treba skrbeti, teče ven.

Velikost Izdelka

Več Barv Na Voljo

Kaj je Vključeno

1 x Retro igra konzola ali 1 x Retro igra konzola nastavite (možnost) 1 x AV-Kabel 1 x USB Kabel

Dobra Kakovost in Dobre Storitve

Spoštovani kupci, zato, ker trenutni da je na vrhuncu da, vse logistika, skladišča so skoraj poln, in prevoz staranja čas se bo počasneje, kot je obljubil čas!Pojav stranke parceli izguba bo zelo resna, ki vplivajo na običajni čas dostave!PODATKI ŽABA lahko vrnejo na vašo stran takoj, ko je mogoče, za svojo ljubljeno izdelkov.Imamo izdelan celovit razmišljanja o prevoza staranja in prevoz varnost različnih logističnih kanalov.Skupaj z našimi izkušnjami v zadnjih nekaj letih, mislimo, da Orgon.si Stojalo Dostava je najbolje prilega!Vest priporočamo!

Mobilni Telefon Igra Gamepad Za Pubg

Kot nalašč štiri-prst delovanje.V igri, dva sprožilec na vrhu ročaj je odgovoren za cilj in streljanje.Lahko hitro odprete s ciljem, lupa in nato ustrelil sovražnika, medtem ko premikanje in cilj.Izkušnje resnično igro, občutek z integriran ročaj krmilnik!Pustite, da se počutite bolj udobno in ne utrujen med igro!

Brezžična Tehnologija Bluetooth Gamepad Podporo Uradni App Igre

PODATKI ŽABA gamepad je Bluetooth povezan način delovanja.To je lahko podpora za PS3/IOS/TV Box/Andriod Pametni Telefon/PC!To ima prednost, ker lahko prenesete podporo ročaj igra neposredno, in to je lahko priključen neposredno na telefon, brez KORENIN.Koraki so enostavno, ni treba, da namestite gonilnike in nastavite ključ za kartiranje.

Brezžična Tehnologija Bluetooth Gamepad Podporo Uradni App Igre

PODATKI ŽABA gamepad je Bluetooth povezan način delovanja.To je lahko podpora za PS3/IOS/TV Box/Andriod Pametni Telefon/PC!To ima prednost, ker lahko prenesete podporo ročaj igra neposredno, in to je lahko priključen neposredno na telefon, brez KORENIN.Koraki so enostavno, ni treba, da namestite gonilnike in nastavite ključ za kartiranje.

barve kot slike
Certificiranje NOBEN
Funkcija Ročno Igralno Konzolo
Funkcija 4 Mini Družinski TV Video Konzole
Zaslon Na Dotik No
Funkcija 2 Vgrajen 500 Igre
Funkcija 5 Retro Klasična Igra Konzola
Funkcija 3 Podpora TV Izhod
Velikost Zaslona 3.0"
Poreklo CN(Izvora)
Sporočilo USB
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Funkcija 1 ročni Video igra konzola
Paket Da,
Številka Modela LYL2020610ZSJ
Vrsta Ročni Igralci
Barvni Zaslon Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni