10000pcs na polje,Baker listov listi , barvni 2.5, 16x16cm ,brez interpaper, dekoracijo sten, gilding material, enostaven za uporabo

Nov izdelek

€200.25

€238.40

-16 %

Na zalogi

Oznake:

gold leaf stanja, lepilo gold leaf, zlata knjiga, gold leaf roll, folija papir, baker listov stanja, folije za gilding, folije srebrna, umetnost gold leaf, zlato stanja

Funkcija s: Visoka kakovost baker listov \ folije, pločevine: Za dekoriranje strop in steno vaše hiše,bo vaša hiša postane elegent, bleščeča in veličasten .V glavnem uporabljajo za različne visoko kakovostni zlato lesen okvir površinska montaža, reel zlata listov slike, gilded kipi, slike, gilding posoda, obrtne delavnice in druge projekte.Prav tako velja gold leaf tri-dimenzionalni, ravno, relief slike, zlata knjiga proizvodnje, znaki prilepite, obrti pasta, pasta in zlato odlikovanje.Tehnični podatki: Velikost: 16X16cm Barve 2.5 Paket vključuje: 10000 Listov Folija/ Leaf

Velikost: 16X16cm

Količina: 10000 listov

Brez interpaper

Dostava pogoji:

1.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 24 ur po polni prejemu plačila.

2.Mi ladje po vsem svetu s pavšalno dostava po Orgon.si standardna dostava .Običajno shippment, da po vsem svetu se uporablja za traja od 10 do 50 delovnih dni, izključite Sobota & Nedelja.

3.Pošiljko je neposredno pošljete preko navadne letalom.to ponavadi traja 10-25 delovnih dni.

Zaradi razlike poštnih storitev v različnih aresas ,lahko na nekaterih področjih lahko traja dlje(20-60days).Čeprav smo ladjo postavke z letalom.Prosimo, bodite potrpežljivi, da počaka.Menim, boste prejeli paket v bližnji prihodnosti.

4.Mi lahko zagotovi tudi express post s SF express ali DHL ali EMS(5-8 dni) ali UPS(4-5 dni).Stroškov je višja kot standard poštnina, približno 20 evrov ali več.Če želite, post z EMS ali UPS, prosimo, obrnite na nas.

Politika Vračanja:

1 Smo odgovorni za postavka škodo, preden boste prejemu paketa.Prosimo, pišite nam v 30 dneh, ko ga prejmete, in posnemite fotografijo na poškodovanega artikla, vam bo nadomestila na poškodovani predmet.

2 Če ste nezadovoljni z nakupom, nas kontaktirajte v 30 dneh od prejema in nam povejte, zakaj.

3 tako dolgo, Kot vaš element je še vedno v popolnoma novem stanju, z veseljem vam bomo vračilo denarja , ali pa lahko zaprosi za predmet izmenjave.

4 Bomo morali sprejemati in preglejte, ali se vrnete, preden vračilo ali zamenjavo, bodo imeli.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača Kupec.Ne bomo povračilo stroškov prevoza.

5 Na predmete, ki so bili kupljeni z brezplačno dostavo, bomo odbitka naše stroške dostave od vaš znesek za vračilo.

6, Da se pospeši postopek vračila, prosimo vključujejo vaše dražbe zaporedna številka ali ID uporabnika z vašo vrnitev

Plačilo:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete preverite takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačila je treba opraviti v roku 3 dni.

Garancija & Vrnitev:

Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.

V primeru, da element, ki je v okvari, nas obvestite v roku 30 dni od prejema, jo bomo nadomestili z novo.Ni Nadomestila so na voljo.

Kupci, ki morajo plačati za vrnitev stroškov in bomo plačati stroškov za ponovno pošlji.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta.Cenimo vaše pozitivne povratne informacije.Prosim email nas pred odhodom negativnih in nevtralnih povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši vprašanje.Hvala !

Material Baker
Številka Modela T-TB

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni